Okan Buruk'un son dönemdeki tepkilerinin nedenini TAKVİM açıkladı!

İddialara göre Y.Boys ve Rigas maçları sonrası iki yönetici Buruk’la ilgili Başkan Özbek’e, “Okan hocadan olmayacak” dedi. Bu konuşmayı öğrenen Buruk’un çok sinirlendiği ve basın toplantısındaki agresif yanıtların iki yöneticiye olduğu belirlendi.

Giriş Tarihi :09 Ekim 2024 , 07:02 Güncelleme Tarihi :09 Ekim 2024 , 07:02
Okan Buruk’un son dönemdeki tepkilerinin nedenini TAKVİM açıkladı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son dönemde gergin tavırları ile dikkat çekiyor. Tecrübeli hocanın basın toplantılarında yaptığı açıklamalar ve verdiği tepkilerin medya ile taraftara yönelik olduğu zannediliyordu. Ancak işin aslı ortaya çıktı. Okan Buruk'un gergin açıklamalarının nedenini TAKVİM açıklıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)

İddialara göre yönetimden iki isim, Young Boys ve Rigas maçı sonrası Başkan Dursun Özbek'le görüşerek teknik kararları eleştirdi ve "Okan hocadan olmayacak" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)

Bu görüşme kısa süre sonra Okan Buruk'un kulağına gitti. Tecrübeli hoca, Alanya galibiyeti sonrası, "Eleştiriler umurumda değil. Beni etkilemiyor. Ben başa geçtiğimde takım 13. sıradaydı. Ben gelmeden önce küme düşme hattına yakın dönemler oldu. Eleştiriler saygı çerçevesinde olsun demeyeceğim çünkü bizim ülkede linç kültürü var! Galatasaray ile 2 Süper Lig şampiyonluğu kazandım. Hedefleri biz büyüttük" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerin direkt iki yöneticiye yönelik olduğu belirlendi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)Galatasaray Başkanı Dursun Özbek (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)

OKAN HOCA BENİMLE GELDİ BENİMLE GİDER
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek kulüp üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda Okan Buruk için açıklamalarda bulundu.

Özbek, "Okan hoca benimle geldi benimle gider. Kesinlikle hocadan yana bir memnuniyetsizliğimiz yok. Hocanın yerine teknik direktör aramıyoruz. Sonuna kadar Okan Buruk'un arkasındayız" dedi.

Özbek, Sarı-Kırmızılı kulübe yönelik ifadeler kullanan Acun Ilıcalı için de yazılı bir açıklama yaparak, "Kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışan bu zihniyetin her zaman karşısında olacağız" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN