Trabzonspor'da transfer için gözler Şenol Güneş'te! Operasyon başlıyor

Trendyol Süper Lig'de istediği sezon başlangıcını yapamayan Trabzonspor, milli ara sonrası yeni bir sayfa açarak üst üste galibiyetler almayı hedefliyor. Bordo mavililer aynı zamanda transfer konusunda da adımlarını atmak üzere çalışmalarına başladı. Gözler ise Şenol Güneş'te. Gelecek rapora göre girişim yapılacak.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :11 Ekim 2024 , 22:41 Güncelleme Tarihi :11 Ekim 2024 , 22:41
Trabzonspor’da transfer için gözler Şenol Güneş’te! Operasyon başlıyor

İÇİNDEKİLER

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor'da ocak ayı sabırsızlıkla bekleniyor. Şu ana kadar topladığı 9 puanla kötü bir performans çizen Fırtına'da transfer hareketliliği başladı.

Yönetim, teknik heyetten gelecek raporla birlikte görüşmelerini gerçekleştirecek. Gönderilecek oyunculara ise ocak ayına doğru karar verilecek. Ancak bazı mevkilere takviye yapılmasına kesin gözle bakılıyor.

Eren Elmalı formayı Borna Barisic'e kaptırmadı. [AA]Eren Elmalı formayı Borna Barisic'e kaptırmadı. [AA]

EREN ELMALI TEK KALDI

Karadeniz temsilcisinde sezon başında alınan Borna Barisic, istediği süreyi alamadı. Eren Elmalı bu pozisyonda adeta tek başına mücadele ediyor.

Hırvat futbolcunun devre arasındaki durumu şimdiden merak konusu.

John David Lundstram hakkında yaz aylarında ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. [AA]John David Lundstram hakkında yaz aylarında ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. [AA]

ORTA SAHAYA TAKVİYE

Trabzonspor'un en çok eleştirilen bölgelerinden biri de orta saha. Özellikle temaslı ve rakibi ısıran bir yapıya kavuşturmak istediği oyun planına transfer gerçekleştirmesi muhtemel görülen Şenol Güneş bu mevki için de rapor hazırlayacak.

John David Lundstram için yaz aylarında çıkan ayrılık iddialarının yanı sıra Enis Bardhi'nin de kontratının son aylarına girmesi bir karar verilmesini gerektirecek.

Trabzonspor’da transfer için gözler Şenol Güneş’te! Operasyon başlıyor

Paul Onuachu Trabzonspor'un forvet transferinde en çok istediği isimlerin başında geliyor. [REUTERS]Paul Onuachu Trabzonspor'un forvet transferinde en çok istediği isimlerin başında geliyor. [REUTERS]

HÜCUMDA DA HAREKETLİLİK OLABİLİR

Bu sezon gol yollarında çok fazla etkili olamayan Trabzonspor'da golcü bir oyuncunun da alınması gündemde.

Simon Banza'nın yanına sezon başında oyuncu arayan bordo mavili ekipte kanat konusunda da gelişme yaşanabilir.

Zira Edin Vişça'nın ilerleyen yaşı ve zaman zaman yaşadığı formsuzluğu tolere etmeyi hedefleyen Şenol Güneş'in bu bölgeye transfer istemesi yüksek ihtimal olarak gözüküyor.