Manchester United'da istifa sesleri sonrası sert sözler!

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Manchester United'da sular durulmuyor. İngiliz devinde deneyimli teknik direktör Erik Ten Hag, zorlu randevu öncesinde kendisine sorulan istifa sorusu üzerine sert ifadeler kullandı.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :18 Ekim 2024 , 20:25 Güncelleme Tarihi :18 Ekim 2024 , 20:27
Manchester United’da istifa sesleri sonrası sert sözler!

İÇİNDEKİLER

Bu sezon Avrupa Ligi'nde çıktığı 2 maçta 4 puan toplayan Fenerbahçe, üçüncü hafta mücadelesinde Manchester United ile Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. İngiliz temsilcisinde bu sezon alınan sonuçlar sonrasında hedef tahtasındaki isim Erik Ten Hag.

Hollandalı teknik adam, kendisine yöneltilen istifa sorusu sonrasında çok sert tepki gösterdi ve basın mensuplarını yalancılıkla suçladı.

Erik Ten Hag gazetecilere ateş püskürdü (EPA)Erik Ten Hag gazetecilere ateş püskürdü (EPA)

"YALAN SÖYLÜYORSUNUZ"

Manchester United'da başarılı bir dönem geçirmeyen Erik Ten Hag, hakkında çıkan iddialar hakkında "Gürültü sadece basındaki bazı gazetecilerden geliyor, hikaye, peri masalı yazıyorsunuz, yalan söylüyorsunuz" diye konuştu.

Erik Ten Hag aldıkları sonuçlardan memnun olmadıklarını söyledi (AFP)Erik Ten Hag aldıkları sonuçlardan memnun olmadıklarını söyledi (AFP)

"DURUMDAN MEMNUN DEĞİLİZ"

Kırmızı Şeytanlar'ın mutlu günlere ulaşacağına ve başarılı olacağına inandığını ifade eden deneyimli çalıştırıcı; "Elbette içinde bulunduğumuz durumdan memnun değiliz ancak yine de kulüp içinde her şey sessiz ve sakin. Plana sadık kalıyoruz ve başarılı olacağımızdan eminiz" dedi.

Manchester United’da istifa sesleri sonrası sert sözler!

Erik Ten Hag üzerindeki istifa baskısı giderek artıyor (EPA)Erik Ten Hag üzerindeki istifa baskısı giderek artıyor (EPA)

İSTEDİĞİ BAŞLANGICI YAPAMADI

Manchester şehrinin kırmızı temsilcisi bu sezon 7 haftası geride kalan Premier Lig'de 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 8 puanla 14'üncü sırada yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde ise evinde Twente ile 1-1, deplasmanda Porto 3-3 berabere kalarak 2 puan toplayabildi.