Müge Anlı canlı yayınında Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Ustura Kemal'in kararı herkesi şok etti! 20 Aralık

Müge Anlı canlı yayınında bugün Yeşilçam'ın emektarı Ustura Kemal vardı. Behzat Talikacı, 20 yıldır Yeşilçam’ın emektar oyuncusu olan Ustura Kemal lakaplı babası Niyazi Talikacı’yı aradığını söyleyerek Müge Anlı’ya başvurdu. Genç adam, Müge Anlı sayesinde önce hiç tanımadığı ablası Şadiye Talikacı’yı ile buldu. Ardından iki kardeş Müge Anlı stüdyosunda babaları Niyazi Talikacı’yla buluştu. İşte 20 Aralık Müge Anlı canlı yayınına gelen Ustura Kemal ve evlatlarının buluşması...

Giriş Tarihi :20 Aralık 2018 , 00:00 Güncelleme Tarihi :20 Aralık 2018 , 14:36
Müge Anlı canlı yayınında Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Ustura Kemal’in kararı herkesi şok etti! 20 Aralık

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayında bugün yine yüzler güldü. 12 yıldır programında ayrı düşmüş ailelerin yüzünü güldüren Müge Anlı, Türk Filmi gibi bir buluşmaya imza attı. 20 yıldır görmediği babasını, eski Yeşilçam oyuncularından Niyazi Talikacı'yı arayan Behzat Talikacı, geçtiğimiz günkü programda Müge Anlı'dan yardım istedi. Edirne'de yaşayan Ustura Kemal lakaplı Niyazi Talikacı'ya ulaşan Müge Anlı ekibi, Niyazi Bey'i İstanbul'a getirmek için ikna etti. İşte 20 Aralık Müge Anlı canlı yayınında yaşanan o anlar...

USTURA KEMAL MüGE ANLI CANLI YAYININDA GELMEYİ KABUL ETTİ

Yeşilçam filmlerinin Ustura Kemal'i Niyazi Talikacı'nın çocukları geçtiğimiz gün Müge Anlı'ya babalarıyla görüşmek istediklerini belirttiler. 20 yıldır görmediği babasını, eski Yeşilçam oyuncularından Niyazi Talikacı'yı arayan Behzat Talikacı, geçtiğimiz günkü programda Müge Anlı'dan yardım istedi. Edirne'de yaşayan Ustura Kemal lakaplı Niyazi Talikacı'ya ulaşan Müge Anlı ekibi, Niyazi Bey'i İstanbul'a getirmek için ikna etti.

Behzat Bey'in en son 17 yaşında gördüğü babası ve annesi 4 sene evli kaldı. Sonrasında çocuğunu görmeyen Niyazi Bey, ilerleyen yıllarda Edirne'ye yerleşti ve şu an tatlı yapıp satarak hayatını devam ettiriyor. Daha önce Edirne'ye gidip babasını arayan Behzat Bey, kendisiyle neden görüşmek istemediğini bile bilmediği babasıyla artık bir arada olmak istediğini dile getirdi.

Ablası Şadiye Talikacı ile sadece telefon ve sosyal medya üzerinden görüşen Behzat Bey, Müge Anlı ve ekibi sayesinde dün ilk defa ablasına kavuştu. Abla Şadiye Talikacı, babasıyla 17 yaşında tanıştığını, kendisini teyzesi ve anneannesinin büyüttüğünü belirtti. Bir dönem babasıyla görüşen Şadiye Hanım, 6-7 yıl önce babasının kendisini evlatlıktan reddedip gittiğini söyledi.

BABA NİYAZİ TALİKACI'NIN KARARI HERKESİ ŞOKA UĞRATTI!

Yıllarca baba özlemi çektiğini söyleyen iki kardeş, bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert'te babaları ile bir araya geldi. Yaptığı tatlıları stüdyoya getiren Niyazi Bey, çocuklarına ve seyircilere tatlı ikram etti. Ancak herkesin çabalarına rağmen konu tatlıya bağlanamadı. Baba Talikacı, çocuklarına el uzatmadı. Sorumluluk istemediğini, yalnız kalmayı sevdiğini söyleyen Niyazi Bey, arada bir gelsin görsünler demesine rağmen huzurunun ve düzeninin bozulmaması için uzak kalmayı tercih etti.