TIMELINE

05 Ocak 2018
Murat Hazinedar'dan FETÖ'ye sınırsız destek
Görevden alınan CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, FETÖ’yle yatıp FETÖ’yle kalkıyordu. Örgütün her toplantısına katılan Hazinedar, terör medyasına kayyum atandığı dönemde de bizzat desteğe gidip kanallarına ve gazetelerine demeçler vermişti.
05 Ocak 2018
Dışişleri'nden İsrail'e sert tepki
Dışişleri Bakanlığı'nca, Kudüs'ün bazı bölgelerinden vazgeçilmesi için 80 milletvekilinin onayını zorunlu kılan ve ayrım duvarının ötesindeki bazı Filistinli mahallelerin İsrail'in egemenliği altında ayrı bir belediye yapısı altına alınmasını mümkün hale getiren yasa tasarısının İsrail Parlamentosu'nda kabul edilmesinin tehlikeli bulunduğu ve İsrail'in attığı bu adımların reddedildiği bildirildi.
04 Ocak 2018
ABD'den İran'a tehdit
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, İran'daki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, "Göstericilere karşı şiddet uygulayanları, sansüre katkıda bulunanları ve İran halkından çalanları mesul tutacak bolca yetkilimiz var." ifadesini kullandı.
04 Ocak 2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransız basınına konuştu
Fransız basınına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ABD ile stratejik ortağız fakat PKK, PYD ve YPJ ile Suriye’ye yerleşti. Kim var bunların arkasında, ABD’nin desteği var" dedi.
04 Ocak 2018
Albayrak: "Bu sürecin geri dönüşü yok, ya olacağız, ya olacağız"
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Bu sürecin geri dönüşü yok, ya olacağız, ya olacağız. Birlik olmayan, ülke içerisinde ayakta durmayan, duramayan ülkelerin, teker teker nasıl çözülüp nereye sürüklendiğine şahit oluyoruz ama elhamdülillah, bu ülkenin başında öyle güçlü bir liderlik sergileyerek, öyle dimdik süreci yöneten bir insan var ki son üç beş yılda yaşadığımız tüm bu badirelerden daha da güçlenerek çıktığımız bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Bu birilerinin hoşuna gitmiyor." dedi.
04 Ocak 2018
Ron Paul: ABD'nin sonu geliyor!
ABD'nin tanınmış Cumhuriyetçilerinden, eski başkan adayı ve eski Teksas Senatörü, Ron Paul, ABD'nin ani ve dehşet verici bir sona doğru sürüklendiğini söyledi.
04 Ocak 2018
O ilde yarın okullar tatil edildi
Mersin Valiliği, bu geceden itibaren beklenen sağanak yağış nedeniyle okulların yarın tatil edildiğini duyurdu. Ayrıca kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelde bir günlük idari izinli sayılacak.
04 Ocak 2018
'Kurt kız' olarak anılıyordu! Büyüdü
"'Kurt kız' olarak anılıyordu! Büyüdü" haberi için lütfen tıklayın...
04 Ocak 2018
Murat Hazinedar'ın darbe girişiminden haberi var mıydı?
İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Murat Hazinedar, 15 Temmuz hain darbe girişiminden bir gün önce ise yurt dışına çıkmıştı.
04 Ocak 2018
Kabil’de intihar saldırısı: 11 ölü
Afganistan’ın başkenti Kabil’de meydana gelen intihar saldırısında 11 kişinin hayatını kaybettiği, 25 kişinin de yaralandığı belirtildi.