TIMELINE

28 Ocak 2018
Ertuğrul Kürkçü Afrin için Türkiye'yi AB'ye şikayet etti
Zeytin Dalı Harekatı'ndan rahatsız olan HDP'li Kürkçü, AKPM'de Birleşik Sol Grup adına yaptığı konuşmada Türkiye'ye yönelik haksız ithamlarda bulundu.
27 Ocak 2018
ABD'nin PYD/PKK "itirafları" artıyor
ABD ile Türkiye arasında gerilime neden olan "Washington yönetiminin terör örgütü PYD/PKK'ya silah desteği" ile ilgili yeni itiraflar gelmeye devam ediyor.
27 Ocak 2018
Gomis'ten para haberlerine tepki
Maaşını alamadığı için Kayseri'ye gitmediği iddia edilen Gomis, Osmanlıspor maçında attığı golden sonra para işareti yaparak tepkisini ortaya koydu.
27 Ocak 2018
Erman Toroğlu'ndan şampiyonluk yorumu
"Erman Toroğlu'ndan şampiyonluk yorumu" haberi için lütfen tıklayın...
27 Ocak 2018
TSK açıkladı! İşte öldürülen terörist sayısı
Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'de öldürülen terörist sayısının 447'ye yükseldiğini açıkladı. Zeytin Dalı Harekatı sırasında bugün PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'lı teröristler ile girilen çatışmalarda ise iki asker şehit oldu, 11 asker ise yaralandı.
27 Ocak 2018
Çavuşoğlu'ndan kritik Afrin görüşmesi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile telefonda görüştü.
27 Ocak 2018
Uyuşturucunun üretim merkezi Afrin ve Kandil
Zeytin Dalı Harekatı'nda Türkiye bir yandan milli güvenlik gerekçesiyle hareket ederken, diğer yandan da çok uluslu suç örgütlerinin bölgedeki faaliyetlerini hedef alıyor. Bölgedeki uyuşturucu trafiğinde kritik bir nokta olan Afrin, bu sebeple de özel bir önem taşıyor. Türkiye, uyuşturucu ile mücadele de çok önemli adımları birlikte atıyor.
27 Ocak 2018
Galatasaray taraftarından Zeytin Dalı Harekatı’na destek
Süper Lig'in 19. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan Galatasaray-Osmanlıspor maçında sarı-kırmızılı taraftarlar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nı ve...
27 Ocak 2018
Bordo Bereliler harekete geçti! Kalleşler tutuştu
Zeytin Dalı Harekatı’nın ilk gününde bir bölümünde kontrol sağlanan Afrin’deki stratejik öneme sahip Burseya Dağı’nda PYD-YPG/PKK noktaları yeniden ateş altına alındı.
27 Ocak 2018
Fatih Terim'den Ndiaye açıklaması
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer teklifi aldığı için kamptan ayrılan Badou Ndiaye hakkında konuştu.