İzmir'de kadın cinayeti I Eşi Dudu’yu kabloyla boğarak hayattan kopardı! Acılı anne isyan etti: Kızımı öldürmek için barışmış

R.Y., sürekli şiddet uyguladığı eşi Dudu’yu kabloyla boğarak hayattan kopardı. Anne Fatma Önal ise caninin kızını öldürdükten sonra onun ağzından ‘Geleceğım’, ‘Peşime düşmeyin’ ve ‘Sinemadayım’ mesajları attığını anlattı.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :18 Ağustos 2023
İzmir’de kadın cinayeti I Eşi Dudu’yu kabloyla boğarak hayattan kopardı! Acılı anne isyan etti: Kızımı öldürmek için barışmış

İÇİNDEKİLER

Kadın cinayetleri bitmek bilmedi. Acı olayın adresi bu kez İzmir'in Urla ilçesiydi.

2 ay önce pansiyon çalışanları, 3 gündür burada kalan Dudu Yılmaz'ı (21) göremeyince, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine pansiyona gelen polis ekipleri, girdikleri odada, bir pastanede garson olarak çalışan Dudu Yılmaz, boynuna kablo dolanmış halde hayatını kaybettiğini belirledi.

Korkunç olay hakkında tek şüpheli ise Dudu Yılmaz'ın eşiydi. Genç kadının geçen yıl kasım ayında evlendiği R.Y.'den şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak istediği, bu nedenle 3,5 aydır ayrı yaşadıkları belirlendi. Bir süre önce İzmir'e dönen Dudu Yılmaz'ı ikna edip pansiyona çağırdığı ortaya çıkan eşi, cezaevine gönderildi.

KIZIMI ÖLDÜRMEK İÇİN BARIŞMIŞ
Kızının sistematik olarak şiddet gördüğünü belirten Fatma Önal, "Kızım o gece eve gelmedi.

Ulaşmaya çalıştık ve cep telefonu numarasından 'Geleceğim', 'Peşime düşmeyin', 'Sinemadayım' yazan mesajlar geldi. Aslında mesajları R.Y., kızımı öldürdükten sonra onun ağzından yazmış. Bir süre sonra da telefon kapandı. Bir arkadaşına Dudu'yu öldürdüğünü söylemiş. O kişi de kızımın patronuna durumu anlatınca patron da bize ulaştı. Olaydan bu şekilde haberdar olduk" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN