TIMELINE

13 Ekim 2024
Bursa'da feci kaza: 4 yaralı
Bursa Osmangazi'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırıma çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ile yanında bulunan 3 kişi yaralandı.
13 Ekim 2024
Afyonkarasihar'da deprem!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Afyonkarasihar'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği ise 10.26 kilometre olarak ölçüldü. Öte yandan konuyla ilgili Afyonkarahisar Valiliği açıklamada bulundu.
13 Ekim 2024
Virajı alamayan tır bahçeye uçtu!
Zonguldak'ta kömür yüklü bir tır, virajı alamayarak bir evin bahçesine devrildi. AFAD ekipleri, tırda mahsur kalan sürücüyü kurtarma çalışması başlattı, ancak yapılan sağlık kontrollerinde sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi.
13 Ekim 2024
Dünürler arasında silahlı kavga
Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde dünür aileler arasında yaşanan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan E.B. ile birlikte annesi R.Ş. ve kardeşi A.Ş. (23) yakalandı. Polis, başka bir şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
12 Ekim 2024
Samsun'da sahte alkol operasyonu!
Samsun'un merkez Tekkeköy ilçesinde, kaçak ve sahte içki piyasaya sürmeye çalışanlara yönelik düzenlenen operasyonda 1200 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı.
12 Ekim 2024
Erzurum'da deprem!
AFAD, Erzurum'un Pasinler bölgesinde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin büyüklüğü 3.8 olarak ölçüldü.
12 Ekim 2024
Japonya'dan NATO hamlesi!
Japonya hükümeti, NATO Savunma Bakanları toplantısına ilk kez bakan gönderecek. NATO üyesi ülkelerin savunma bakanları, 17-18 Ekim'de Brüksel'de toplanacak.
12 Ekim 2024
Küresel sağlık sorunu: Bu semptomlara dikkat! Uzmanlara göre hem çocuklarda hem yetişkinlerde
Dünya genelinde milyonlarca insan yavaş algılama ya da dikkat dağınıklığı yaşıyor. Peki algılama sorununa işaret eden semptomlar hangileri? İşte habere ilişkin önemli noktalar...
12 Ekim 2024
CENTCOM'un skandal paylaşımına tepki
ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı'nın (Centcom) Yom Kippur paylaşımına sosyal medyadan tepki yağdı. Paylaşımın altına yorum yapan binlerce kişi, ABD'nin İsrail'e desteğini eleştirdi. Bazı X kullanıcıları, CENTCOM'un paylaşımını "ihanet" olarak değerlendirirken Amerikalı ünlü oyuncu ve yapımcı Kevin Sorbo, "Oğullarım yabancı bir savaşta ölmeyecek." ifadesini kullandı.
12 Ekim 2024
Dünürünü sokak ortasında öldürdü
Adana'da bir kişi, sokak ortasında tartıştığı dünürünü tabancayla başından vurarak öldürdü. Polis ekiplerinin olay yerinden kaçan Nazmi Ç.'yi yakalamak için çalışmaları sürüyor.