TIMELINE

15 Ekim 2024
Bizim Çocuklar inançlı!
UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, 4. karşılaşmasında İzlanda ile kozlarını paylaştı. Bizim Çocuklar rakibini deplasmanda 4-2 yenerek ilk defa deplasmanda kazanma başrısı gösterdi. Maçın ardından konuşan yıldız futbolcular, iddialı açıklamalarda bulunurken İrfan Can Kahveci ise; "Kaleci bizi izlememiş" dedi.
15 Ekim 2024
2 bin 390 sözleşmeli personel alınacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 2 bin 390 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Adaylar, başvurularını 15- 30 Ekim 2024 tarihleri arasında saat 23.59’a kadar gerçekleştirebilecek.
15 Ekim 2024
Feyyaz Şerifoğlu yıllar önce O Ses Türkiye'ye katılmış!
Burcu Biricik ile Camdaki Kız dizisinde kariyerinde büyük çıkış yakalayan Feyyaz Şerifoğlu, milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Ünlü oyuncunun geçmişini araştıranlar şaşırtan bir gerçekle karşılaştı. Meğer Feyyaz Şerifoğlu yıllar önce O Ses Türkiye'ye katılmış!
15 Ekim 2024
Google'dan nükleer enerji anlaşması
Google yapay zeka operasyonlarının artan enerji taleplerini karşılamak amacıyla Kairos Power ile nükleer enerji anlaşması sağladı. Şirketten yapılan açıklamada, Google'ın yeni nesil gelişmiş temiz teknolojiler de dahil temiz enerji çözümlerinin hızlandırılmasında önemli bir rol oynadığı vurgulandı.
14 Ekim 2024
Alkışlar Bizim Çocuklar'a! İzlanda'da yürekleri ısıtan hareket
A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta İzlanda ile karşı karşıya geldi. Milliler, 1-0 geriye düşmesine rağmen karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı ve puanını 10'a yükseltti. Mücadeled öncesinde millilerimizin küçük futbolculara eşofmanlarını vermesi takdir topladı. İşte detaylar...
14 Ekim 2024
Almanya'dan skandal açıklama
7 Ekim'den bu yana Filistin'de yapılan soykırıma destek veren İsrail destekçisi Almanya skandal bir açıklamada bulundu. Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sebastian Fischer, "İsrail'in Gazze'de soykırım yaptığına dair hiçbir emare görmüyoruz." dedi.
14 Ekim 2024
"Ödemedikleri borçlarını ödeyebilirler"
İstanbul Valisi Davut Gül, CHP'li Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın, okulların temizliğiyle ilgili açıklamalarının siyasi polemikten ziyade devleti ve devletin kurumlarını acz içinde gösterme amacı taşıdığını söyledi.
14 Ekim 2024
Montella'dan tarihi zafer yorumu
UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta yer alan A Milli Takımımız, İzlanda ile karşı karşıya geldi ve sahadan 4-2 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından konuşan Vincenzo Montella; "Bizi geri atan şartlar vardı ancak kazandık. Bu nedenle çok mutluyum. Oyuncularımın Türk yüreği ile oynamasından dolayı da gurur duyuyorum" dedi.
14 Ekim 2024
Elazığ gece yarısı sallandı
Son dakika haberleri... AFAD, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 00.05'de meydana gelen depremin 7 kilometre derinlikte olduğu tespit edildi.
14 Ekim 2024
Latif Aydemir disipline sevk edildi
Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Latif Aydemir’in İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kadın cinayetleriyle ilgili yaptığı konuşma sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini açıkladı. Dağ, paylaşımında, "Konuşma partimizce kabul edilemez. Kadınlara yönelik şiddetin engellenmesinde büyük mücadele veren bir parti olarak amasız fakatsız şiddete karşıyız" dedi.