TIMELINE

08 Ekim 2024
Belediye konserinde Öcalan sloganları
DEM ve CHP'nin "kent uzlaşısı" adı altında iş birliği yaptığı Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği konserde, yeni skandal ortaya çıktı. PKK sempatizanları bebek katili Abdullah Öcalan lehine sloganlar attı.
07 Ekim 2024
BM'den dünyaya İsrail çağrısı
Birleşmiş Milletler (BM) raportörleri, gözü dönmüş İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de yaşananlar için "hesap sorulması" çağrısında bulundu. Soykırımcı İsrail Gazze'de cinayet, sivilleri kasıtlı hedef alma, orantısız ve ayrım gözetmeyen saldırılar, aç bırakma, zorla nakil, keyfi yerinden etme, uluslararası hukuku ihlal eden savaş suçları işlendiğinin altı çizildi ve bunların insanlığa karşı suçlar oluşturabileceği kaydedildi.
07 Ekim 2024
Bayhan evinin kapılarını açtı!
Popstar şarkı yarışmasıyla ün kazanan ve şimdilerde "Tiryakinim" şarkısıyla çıkış yakalayan Bayhan Gürhan evinin kapılarını açtı. Yeni imajıyla birçok kişi tarafından Hintlilere benzetilen Bayhan'ın koyu tonlar ağırlıklı evine gelin hep beraber bakalım...
07 Ekim 2024
Türk Telekom
"Türk Telekom" haberi için lütfen tıklayın...
07 Ekim 2024
41'lik Naz Elmas Karadut dizisine damga vurdu! Gören gözlerini alamadı! "41 kere maşallah..."
ATV ekranlarının sevilen dizisi Karadut, güçlü oyuncu kadrosuna bir ismi daha ekledi. Başarılı oyuncu Naz Elmas, dizinin üçüncü bölümünde "Nihan" karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Elmas'ın canlandırdığı Nihan karakteri, tutkulu yapısı ve alımlı duruşuyla dikkatleri üzerine çekerken, dizideki dengeleri altüst edecek sürpriz gelişmelere de imza atacak. İzleyiciler, Elmas'ın diziye dahil olmasıyla heyecanın daha da artacağını söylüyor.
07 Ekim 2024
Katil Timur'un ses kayıtları ortaya çıktı
İstanbul Eyüpsultan’daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan ve kazadan hemen sonra annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un kaza sonrasına ait ses kaydı ortaya çıktı.
07 Ekim 2024
Filistin destekçilerini hedef aldılar!
Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da, Gazze'de 1 yıldır süren soykırım protesto edildi. Filistin yanlısı göstericiler ile polis arasında yaşanan gerginlik sonucu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
07 Ekim 2024
DEHA 4. yeni bölüm fragmanı: Deha babasına dönüşüyor! Ceylan hapse mi girecek?
Deha dizisi 4. bölüm fragmanı için araştırmalar hızlandı! Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Uğur Polat gibi başarılı isimlerin yer aldığı yapım, yeni bölüm fragmanıyla merak konusu oldu. İşte Deha 4. bölümde yaşanacaklar...
07 Ekim 2024
Sinem Kobal hamilelik zamanında Kenan İmirzalıoğlu'nun rolünü anlattı
Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, 2016 yılında Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yapılan törenle dünyaevine girdi. Cunda Adası'nda, Ortunç Koyu'nda bir otelde gerçekleştirilen nikah törenine, Uğur Yücel, Osman Sınav, Bergüzal Korel, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit gibi ünlü isimler katılmıştı. Şimdilerde mutlu evliliklerini 2 çocukla taçlandıran Sinem Kobal'dan Kenan İmirzalıoğlu itirafı geldi.
07 Ekim 2024
Çarli dizisinin Cilvenaz'ı Mine Çağlar Kondu evlendi! Düğün fotoğraflar olay oldu
"Çarli" dizisinde "Cilvenaz" karakteriyle tanınan Mine Çağlar Kondu, hayatını sevgilisi Sertaç Sevim ile birleştirdi. Sade bir nikah töreni gerçekleştiren ünlü isim, bu özel gününe ait kareleri sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerinden büyük ilgi gördü.