TIMELINE

14 Ekim 2024
Özgür Özel izlemekle yetindi!
CHP'li Marmaris Belediyesi'nin işten attığı bir vatandaş derdini Özgür Özel'e anlatmak isteyince karga tulumba alandan uzaklaştırıldı. Özel, korumalarının ve zabıtaların bu çirkin müdahalesini izlemekle yetindi. Görüntüler büyük tepki çekti.
14 Ekim 2024
AFAD duyurdu: Adana'da deprem!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) göre saat 00.29'da Adana'nın Saimbeyli ilçesinde bir deprem meydaba geldi. Depremin büyüklüğü 3.9 iken yerin 7.03 kilometre derinliğinde olduğu bildirildi.
14 Ekim 2024
Milyoner'e damga vuran yarışmacı!
ATV'nin her bölümüyle ilgi gören yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yeni sezona Oktay Kaynarca ile başladı. Milyoner'in yayınlanan son bölümünde, 23 yaşındaki Serhat Cin isimli yarışmacı geceye damga vurdu. Karşısına çıkan soruda heyecanına yenik düşerek öyle bir cevap verdi ki kendi dahil herkes kahkahaya boğuldu. Cin, para ödülü alamadan yarışmadan elendi. İşte Oktay Kaynarca'nın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geceye damga vuran o anlar ve yeni bölümden kareler...
13 Ekim 2024
'Yenidoğan' soruşturması tamamlandı!
Bebek acil hastalarını anlaşmaları hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlamakla kalmayıp 12 bebeğin hayatını kaybetmesine, 3 bebeğin de yaralanmasına neden olan aralarında 2 doktorun da bulunduğu toplam 47 sanık için fezleke hazırlandı. Fezlekede, doktor şüpheliler F.S. ile İ.G'nin bazıları 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanı ‘Yenidoğan bebek çetesi’ hakkında soruşturma tamamlandı. Özel hastanelerin yenidoğan yoğun bakım ünitelerini tedavi dışında maddi menfaat sağlamak amacıyla kullandıkları iddialarına ilişkin dinleme ve teknik araçlarla izleme yapıldığı belirtildi.
13 Ekim 2024
Özel birinden ağlayan birine!
Fenerbahçe'nin büyük umutlarla takımın başına getirdiği ve sezon sonu şampiyonluk beklediği Jose Mourinho, İtalya'da gündem olmaya devam ediyor. Portekizli çalıştırıcının eski günlerinden bir şey kaybetmediği ve kendine has tepkilerini sürdürdüğü belirtilirken Türkiye kariyerine dair bir dosya hazırlandı. İşte detaylar...
13 Ekim 2024
Yunanlar kayıpsız devam!
Yunanistan, UEFA Uluslar Ligi'nde ağırladığı İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-0 yenerek 4'te 4 yaptı ve puanını 12'ye yükseltti. Yunanlar adına gollerden biri eski Trabzonsporlu Bakasetas'tan geldi.
13 Ekim 2024
İsrail yine sivilleri hedef aldı!
Terör devleti İsrail Nusayrat Mülteci Kampı'nda, yerinden edilmiş Filistinlilerin barındığı bir okula saldırı düzenlendi. Saldırıda çocuk ve kadınların da bulunduğu 18 Filistinli hayatını kaybetti.
13 Ekim 2024
İsrail ordusuna casus mu sızdı?
Hizbullah, İsrail’in Golani Üssü’nü bombardımana tuttu. Kamikaze İHA’larla gerçekleştirildiği belirtilen saldırıda çok sayıda İsrail askeri yaralandı ve öldü. Saldırıda İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi'nin öldürüldüğü de iddia edildi. Öte yandan İsrail'de saldırı sonrası, 'Orduda casus var' tartışmaları başladı.
13 Ekim 2024
Hazal Subaşı ve Sıla Türkoğlu'nun güzellik sırları ortaya çıktı! İki güzel de aynı yöntemi uyguluyor
Son dönemin gözde oyuncuları Hazal Subaşı ve Sıla Türkoğlu, güzellik sırlarıyla gündemde. İki yakın arkadaş, sağlıklı yaşam koçları eşliğinde hem spor hem de cilt bakımı yaparak formda kalıyorlar. 2023 yılında sosyal medyada paylaşılan detaylara göre, düzenli egzersiz ve doğal cilt bakım rutinleri, oyuncuların ekranlardaki ışıltılarının arkasındaki en önemli etken.
13 Ekim 2024
Hangisi Selvi Boylum Al Yazmalım adlı filmin sonunda Kadir İnanır'ın canlandırdığı İlyas'ın söylediği filmin kapanış sözüdür?
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde izleyenleri ekrana kilitleyen bir an yaşandı. Oktay Kaynarca'nın sunduğu programda, yarışmacının kritik soruya verdiği cevap, stüdyoda büyük bir heyecan yarattı. Yarışmacının beklenmedik tercihi herkesin merakını uyandırdı.