TIMELINE

03 Ekim 2024
Otobüs sahipleri ödeme alamıyor!
İstanbul'daki 3 bin 41 özel halk otobüsü sahibi CHP'li İBBʼden araç başı 2 milyon TL'lik ödemelerini alamadıkları bildirdi. Bugün Saraçhane'de eyleme hazırlanan halk otobüsü sahipleri "Bu hepimizin sorunu, destek olmadan bu sorun çözülmez. Biz mağduruz siz de mağdur olmayın" diyerek İstanbullulara seslendi.
03 Ekim 2024
Nasrallah'ın damadı hayatını kaybetti
İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'a düzenlediği hava saldırısında 3 kişi hayatını kaybetti. Saldırıdaki hedefin Hasan Nasrallah'ın damadı Hasan Cafer Kassir olduğu iddia edildi. Uluslararası basında yer alan iddialara göre Kassir saldırıda hayatını kaybetti.
03 Ekim 2024
Beyrut'tan dünyaya seslendi!
Soykırımcı İsrail'in saldırı gerçekleştirdiği Lübnan'da tarihi görüntüler ortaya çıktı. Beyrut'ta yaşayan Mardinli Mehmet Güneş, İsrail saldırılarının başladığı günden beri Lübnan'dan canlı yayın yapan A Haber ekranlarında "Korkuyor musunuz?" sorusuna "Korkmuyoruz. Biz Türk'üz" cevabı verdi. Güneş, o sırada eliyle bozkurt işareti yaptı.
03 Ekim 2024
Avukatlık asgari ücret tarifesi
Avukatlık asgari ücret tarifesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Hukuki yardımlar, davalar, yürütülecek iş ve işlemler karşılığında avukatlara ödenecek yeni ücretler belli oldu. Böylece ortalama yüzde 61 ila 102,35 oranında bir artış gerçekleşti. İşte avukatlık ücretleri...
03 Ekim 2024
Yanıtımız daha sert olur
Asya İşbirliği Diyaloğu (AİD) Zirvesi'ne katılmak üzere Katar'ın başkenti Doha'da bulunan İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, barış istediklerini ancak İsrail karşılık verirse yanıtlarının sert olacağını söyledi.
02 Ekim 2024
Yargıtay ve Danıştay'a yeni üyeler!
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanlığınca, Yargıtay ve Danıştay üyeliklerine seçilenler hakkındaki karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
02 Ekim 2024
2024'ün en misafirperver ülkeleri listesi şaşırttı! Türkiye kaçıncı sırada?
2024 yılı Pasaport Endeksi verilerine göre dünyanın en misafirperver ülkeleri sıralandı. Türkiye'nin listede aldığı konum, birçok kişi için sürpriz oldu. Kültürel zenginlik ve misafirperverlik göz önünde bulundurulduğunda, Türkiye’nin Panama ve Rusya ile birlikte aynı puanı alması dikkat çekti. Listenin başında ise Samoa, Tuvalu ve Mikronezya gibi ada ülkeleri yer alıyor.
02 Ekim 2024
Beşiktaş'tan Ali Koç açıklaması
Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, FIBA Kadınlar Süper Kupa finalinde oynanan Fenerbahçe Opet - Beşiktaş maçının yarına ertelenmesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
02 Ekim 2024
Yürekler ağza geldi!
ATV'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol'da canlı yayında duygulu anlar yaşandı. 24 Eylül Salı günü Kayseri'de kaybolan Ümit Erez aranıyordu. Erez ailesi de oğulları Ümit için Esra Erol'a kayıp başvurusununda bulundu. 9 gündür kayıp olan Ümit Erez, Esra Erol'da bulundu. Canlı yayın sırasında yaşanan kavuşmada izleyiciler ve Esra Erol gözyaşlarına hakim olamadı. Buluşma anında oğlu bulunan baba gözyaşlarına boğularak yayın sırasında fenalaşarak baygınlık geçirdi. Baba Erez'e ilk müdahale stüdyoda bulunan sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Kayıp Ümit Erez ise yaşananların nedenini Esra Erol'da açıkladı.
02 Ekim 2024
Kumar borcu iddialarına sert tepki
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, uğradığı silahlı saldırının ardından hasta yatağından bir video paylaştı. Kendisini arayıp soranlara teşekkür eden Akın, hakkındaki kumar borcu iddialarına sert tepki gösterdi.