TIMELINE

16 Ekim 2024
Bir Gece Masalı 8.bölüm fragmanı yayında!
ATV'nin bomba dizisi Bir Gece Masalı 8. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren yapımda Mahir ve Cenfeza'nın aşkı takip ediliyor. İşte Bir Gece Masalı 8. bölüm fragmanı!
16 Ekim 2024
2 milyondab fazla kişi yerinden oldu
Nijerya'nın Kogi eyaletinde meydana gelen sel felaketinin bilançosu ağır oldu. Kogi Eyaleti Kızılhaç Afet Yönetim Sorumlusu Umar Y. Mahmud, yaptığı açıklamada, sel felaketi nedeniyle 2 milyondan fazla kişinin yerinden olduğunu kaydetti.
16 Ekim 2024
Trump, Powell'i fena ti'ye aldı
Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, Bloomberg News Genel Yayın Yönetmeni John Micklethwait'e Chicago Ekonomi Kulübü'nde verdiği röportajda, FED Başkanı Powell'i fena ti'ye aldı.
16 Ekim 2024
6 gollü maçta
UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan Polonya-Hırvatistan maçında Fenerbahçeli yıldızlar Sebastian Szymanski ve Dominik Livakovic karşı karşıya geldi. Szymanski, takımı adına bir gol atarken, Hırvat kaleci Dominik Livakovic kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
15 Ekim 2024
GSB'den Özgür Özel'e yalanlama
Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurt başvurusu yapan her 100 öğrenciden 96'sının yurtlara yerleştirildiğini duyurdu. Bakanlık, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamalarını eleştirerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yurt sayısının 14 olduğunu ve bu yurtlarda 4 bin 31 öğrencinin konakladığını belirtti.
15 Ekim 2024
Filistinlileri diri diri yaktılar
İsrail İHA'larının Deyr el-Belah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesi yerleşkesinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına düzenlediği bombardıman sonucu çok sayıda sivil diri diri yandı. Saldırının ardından sivillerin yanarak can verdiği görüntüler ise kan dondurdu.
15 Ekim 2024
Karşı çıktılar ordudan atıldılar!
İsrail basını, İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nde esir takası anlaşmasına varılmadığı müddetçe askerlik hizmeti yapmayı reddettiğini duyurdu. Açıklamayı yapan çok sayıda askerinde açığa aldığı bilgisini paylaştı.
15 Ekim 2024
ABD'de başkanlık seçimleri
ABD'de 5 Kasım'daki başkanlık seçimleri için erken oy verme işlemi Georgia eyaletinde başladı. Yerel saatle 09.00'da başlayan oy verme süreci, 5 Kasım'a kadar devam edecek. Georgia'da, şu ana kadar 180 binden fazla kişi oy kullanırken, gün sonunda bu sayının 200 bini aşması bekleniyor.
15 Ekim 2024
Barzani Türkiye'ye geliyor
Yarın Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelecek olan Barzani, Türkiye, Irak ve IKBY arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunacak. Ziyaret kapsamında, bölgedeki son gelişmeler ve iki tarafı ilgilendiren çeşitli meseleler ele alınacak.
15 Ekim 2024
Sözcü'nün kayyum yalanı!
CHP tarafından fonlanan Sözcü TV ve Halk TV’nin yalanı yine elinde patladı. Sözcü TV ve Halk TV tarafından yayılan "Türkiye Boks Federasyonu'na kayyum atandı" iddiaları üzerine Başkan Eyüp Gözgeç gazetecilere açıklamalarda bulundu. Öte yandan Türkiye Boks Federasyonu’ndan resmi açıklama geldi. Açıklamada federasyona kayyum atanması ile ilgili bir kararın olmadığı belirtildi.