TIMELINE

04 Ekim 2024
Beşiktaş'ta kritik zirve!
UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3-1 yenik ayrılarak ikinci haftayı da puansız kapattı. Siyah beyazlılarda mücadele sonrası kritik bir zirve gerçekleştirildi. Başkan Hasan Arat, Teknik Diretkör Giovanni van Bronckhorst ile görüştü.
04 Ekim 2024
F.Bahçe'ye Ada'dan güzel haber
UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Twente ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Sarı lacivertliler 3. hafta karşılaşmasında ise Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Zorlu randevu öncesi Ada'dan sevindiren haber geldi. İşte detaylar...
04 Ekim 2024
Kamuda üst düzey atamalar
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevine Mehmet Yılmaz getirildi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne ise Hasan Yıldırım atandı..
04 Ekim 2024
van Bronckhorst'tan maç sonu sitem!
UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Eintracht Frankfurt ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3-1 yenik ayrıldı ve ikinci maçında da puanla tanışamadı. Maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, taraftara sitem etti.
03 Ekim 2024
UEFA ülke puanı sıralaması değişti! İşte güncel tablo ve Türkiye'nin yeri
Ülkemizi Avrupa Ligi'nde temsil eden 3 takımımızdan Galatasaray, Rigas ile oynadığı maçta 2-0'ı koruyamayarak sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe, Hollanda'da Twente ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı. Beşiktaş ise Frankfurt'a evinde 3-1 yenildi. Konferans Ligi'nde ise Başakşehir, Rapid Wien'a 2-1 mağlup oldu. Alınan tüm sonuçların ardından UEFA ülke puanları da güncellendi. İşte güncel sıralama ve Türkiye'nin yeri...
03 Ekim 2024
UEFA Avrupa Ligi güncel puan durumu! (2024-25 sezonu 2. hafta)
UEFA Avrupa Ligi'nde yeni sezon 2. hafta maçları ile devam etti. Temsilcilerimizden Galatasaray, Rigas deplasmanında 2-0 önde olmasına rağmen sahadan beraberlikle ayrıldı. Feenrbahçe, Twente ile Hollanda'da 1-1 berabere kalırken Beşiktaş ise evinde Frankfurt'a evinde 3-1 yenilerek hayal kırıklığı yarattı. İşte UEFA Avrupa Ligi'nde güncel puan durumu...
03 Ekim 2024
Jose Mourinho isyan etti
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Twente ile 1-1 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Karşılaşma sonrasında konuşan Teknik Direktör Jose Mourinho, başlarına gelen şanssızlıklar nedeniyle hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi.
03 Ekim 2024
İslam Memiş "Açıkta kalma" diyerek açıkladı! Altın fiyatlarında kritik eşik
Ünlü piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara "açıkta kalma" uyarısı yaparak dikkat çekti. Memiş, altın fiyatlarının önemli bir seviyede olduğunu belirterek, 2.580 dolar seviyesinin kırılması durumunda hızlı bir yükseliş yaşanabileceğini ifade etti. Yatırımcılara sabırlı olma çağrısında bulunan uzman, altındaki fiyat hareketliliğinin dikkatle izlenmesi gerektiğini vurguladı.
03 Ekim 2024
Türk Telekom e-posta hizmeti
Türk Telekom e-posta hizmeti
03 Ekim 2024
Galatasaray deplasmanda kayıp!
UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Rigas ile karşılaşan Galatasaray, 2-0 önde olmasına rağmen mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Sarı kırmızılılar son 5 dış saha maçında galibiyet alamadı.