TIMELINE

19 Ekim 2024
İETT otobüsü ile otomobil çarpıştı
İstanbul Ataşehir'de İETT otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralanırken alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.
19 Ekim 2024
29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem hattı ve Gayrettepe İstanbul Havalimanı - Arnavutköy Metro Hattı seferleri ücretsiz olacak.
19 Ekim 2024
Ödülü Filistinli mazlumlara bağışladı
ATV'nin her bölümüyle anbean takip edilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yeni sezona Oktay Kaynarca ile başladı. Milyoner'in yayınlanan son bölümünde, Rahime Danışmaz isimli 31 yaşındaki yarışmacı anlamlı konuşmasıyla geceye damga vurdu. Yarışmacı, "Buradan bir miktar para kazanabileceksem, bunu da Gazze'deki kardeşlerimize ve ihtiyacı olan herkese bağışlamak istiyorum" dedi. İşte Oktay Kaynarca'nın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geceye damga vuran o anlar ve yeni bölümden kareler...
19 Ekim 2024
Dünyanın en iyi futbolcuları açıklandı! Milli yıldızımız da listede
Dünyanın en ünlü dergilerinden Four Four Two, en iyi 100 futbolcuyu açıkladı. Birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı oyuncular arasında milli takımımızdan ve Galatasaray'dan birer yıldız bulunuyor. İşte dünyanın en iyi futbolcuları sıralaması...
19 Ekim 2024
"Joe Biden bu senin soykırımın"
Almanya'ya ziyaret gerçekleştiren ABD Başkanı Joe Biden'a Berlin'de tepki yağdı. Filistin bayraklarıyla Unter den Linden metro istasyonuna kadar yürüyen binlerce kişi, “ABD 1 numaralı terörist" ve "Joe Biden bu senin soykırımın” yazılı pankartlar ve dövizlerle protesto gerçekleştirdi.
18 Ekim 2024
Atama kararları Resmi Gazete'de
Bazı bakanlık ve kurumlarda atama ile görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Başkan Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Fidan, Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığı'na Mehmet Safa Koçi atandı. İşte isim isim tüm liste...
18 Ekim 2024
Başkan Erdoğan imzaladı!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, dört ülkeye yeni büyükelçi atamaları gerçekleştirildi. Atanan isimler arasında Güney Afrika Cumhuriyeti'ne Kezban Nilvana Darama Yıldırımgeç, Sierra Leone'ye Yusuf Burak Rende, Güney Sudan'a Mehmet Ergin ve Sırbistan'a İlhan Saygılı yer alıyor.
18 Ekim 2024
Olaf Scholz İstanbul'a geldi
Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi. Scholz'u Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen ve diğer yetkililer karşıladı.
18 Ekim 2024
Jose Mourinho için olay sözler!
Adı bir süre Türk kulüpleriyle anıldıktan sonra PSV Eindhoven ile kontrat imzalayarak ülkesine dönen Rick Karsdorp, eski hocası Jose Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcu, Portekizli antrenörün kendisine hain dediğini ancak bundan dolayı özür dilemediğini açıkladı.
18 Ekim 2024
Hangisi yönetmenliğini Brian De Palma'nın yaptığı filmlerden biri değildir?
Bu akşam Kim Milyoner Olmak İster programında, yarışmacıya yöneltilen 50 bin ila 300 bin TL değerindeki soru büyük ilgi gördü. “Hangisi yönetmenliğini Brian De Palma'nın yaptığı filmlerden biri değildir? ” sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırmalar devam ediyor. İşte o sorunun cevabı: