TIMELINE

09 Ekim 2024
Otomobil refüje çarptı
Gaziantep’te sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil savrularak orta refüje çarptı. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı. Öte yandan kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
09 Ekim 2024
Alev alev yandı!
Kocaeli'nin Körfez ilçesinden bulunan bir restoranda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler yarım saatlik müdahalenin ardından yangını kontrol altına alırken, restoran kullanılamaz hale geldi.
09 Ekim 2024
İsrail-Fransa'nın Lübnan kavgası
İsrail-Fransa'nın Lübnan kavgası büyümeye devam ediyor. Macron'un ardından son olarak Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Noël Barrot, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, Lübnan halkını Gazze'deki Filistinlilerin yaşadığı saldırılarla tehdit etmesini "provokasyon" olarak nitelendirdi.
09 Ekim 2024
Velihaht Prens Selman duyurdu!
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Kral Selman bin Abdülaziz'in sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. Veliaht Prens, Kral Selman'ın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.
09 Ekim 2024
Cimbom'dan kötü başlangıç
Ülkemizi UEFA Kadın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, gruplardaki ilk maçında Lyon ile deplasmanda karşılaştı. Sarı kırmızılılar sahdan 3-0 mağlup ayrıldı.
08 Ekim 2024
X yeniden erişime açılıyor
Brezilya Yüksek Mahkemesi, açılması için gerekli talepleri yerine getiren sosyal medya platformu X'e yeniden erişim sağlanacağını açıkladı. Brezilyalı kullanıcılar, ülkede 31 Ağustos'ta erişime engellen X platformunu yeniden kullanabilecek.
08 Ekim 2024
Bir Gece Masalı 7.bölüm fragmanı
ATV ekranlarında her hafta salı günü izleyici ile buluşan Bir Gece Masalı'nın 7.bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in bir araya geldiği yapımda gelecek hafta neler olacak? İşte Bir Gece Masalı 7. bölüm fragmanı!
08 Ekim 2024
3 büyük takım PFDK'ya sevk edildi!
Trendyol Süper Lig'de geride kalan haftanın ardından PFDK sevkleri açıklandı. Buna göre Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra Çaykur Rizespor, Atakaş Hatayspor, Adana Demirspor ve Gaziantep FK sevki gerçekleşen takımlar oldu.
08 Ekim 2024
65 milyon kişi uçtu
Türk Hava Yolları 2024 yılı Eylül ayı ve Ocak-Eylül dönemine ilişkin trafik ve yolcu verilerini KAP'a bildirdi. Bildirilen veriye göre THY'nin taşıdığı yolcu sayısı bu yılın ocak-eylül döneminde yüzde 1,8 artarak 65,1 milyona ulaştı.
08 Ekim 2024
HSK'dan yeni atamalar!
Hakim ve Savcılar Kurulu kararı ile 2 hakim ve 1 cumhuriyet savcısı ataması Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte atama listesi...