TIMELINE

19 Ekim 2024
Yeni sevgilisi Ata Ayyıldız’la el ele!
Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, bir süre önce işletmeci Ata Ayyıldız'la aşk yaşamaya başlamıştı. Türkoğlu, yeni sevgilisiyle ilk kez el ele kamera karşısına çıktı. Sevgilisiyle Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin galasına katılan Türkoğlu'nun "Sorarsınız diye getirdim" sözleri dikkat çekti.
19 Ekim 2024
Motosikletten fırladı!
İzmir'de motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince arkasında bulunan Ramazan Özdemir isimli genç ile beraber yola savruldu. Kazada Ramazan Özdemir, hayatını kaybetti. Sürücü Enes G.'nin alkollü olduğu ortaya çıktı.
19 Ekim 2024
ABD’den İran’a saldırı mesajı
Hamas lideri Yahya Sinwar’ın İsrail saldırısında hayatını kaybetmesinin ardından bölgede tansiyon had safhaya ulaştı. ABD Başkanı Joe açıkça İran’a saldıracaklarını söyledi ce ''İsrail'in İran'ı ne zaman ve nasıl vuracağını biliyorum'' ifadelerini kullandı. İran’ın dini lideri Ayetullah Hamaney ise Yahya Sinwar hakkında açıklama yaptı. İşte, tüm gelişmeler...
19 Ekim 2024
Kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları nedir?
Kış ayları cilt sağlığımız için meşakkatli bir dönem olabilir. Sert geçen soğuk havalar ve iç mekanlardaki ısıtıcılar cildimizi kurutabilir. Ancak doğru önlemler alarak bu olumsuz etkileri en aza indirebiliriz. İşte kış boyunca cildinizi korumanın 6 yolu...
19 Ekim 2024
Şenol Sönmez’le ilk kez görüntülendi!
Mehmet Dinçlerler 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda dünyaevine giren ancak 5 ay sonra evliliği sona eren Hadise'nin son dönemlerde adı yönetmen Şenol Sönmez'le anıldı. Çiçeği burnunda çift, önceki akşam ilk kez görüntülendi. Hadise'nin keyifli halleri dikkat çekerken sosyal medyada "Çifte kumrular" yorumu yapıldı.
19 Ekim 2024
"Çocuk düşünmüyoruz"
Nazım Akmandil ile mutlu bir evlilik sürdüren Burcu Esmersoy, çocuk düşünmediklerini söyledi. Ayrıca Esmersoy, artık yapımcı olduğunu ve kendi oynayacağı bir işle ekranlarda olacağını dile getirdi.
19 Ekim 2024
Nelsson pazarlığı
Çok sayıda takımın devre arası hedefi olan Victor Nelsson’un 2026’da bitecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak isteyen Sarı-Kırmızılılar 1.3 milyon Euro olan maaşı da 2 milyon Euro’ya çekmek istiyor. Ancak Nelsson’un 3 milyon Euro talep ettiği belirtiliyor.
19 Ekim 2024
Bütçeden refah payı çıktı
Sosyal destekler geçen yıla göre yüzde 30,98 artırıldı. Sosyal destek ödemeleri memur maaş artışına paralel zamlanıyor. Rakamlar refah payını işaret ediyor. İşte detaylar...
19 Ekim 2024
Birlik olalım
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MESS 51. Olağan Genel Kurulu'nda çok önemli mesajlar verdi.
19 Ekim 2024
Sin'war'
Hamas lideri Yahya Sinvar’ın, özel bir operasyonla değil, tesadüf bir çatışmada şehit edildiği ortaya çıktı. İsrail cenazeyi Tel Aviv’e kaçırdı.