TIMELINE

12 Mart 2024
AFAD personeline ücretsiz!
Son dakika haberi! Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) taşra teşkilatındaki personeli toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanmaya devam edecek.
12 Mart 2024
Emeklilerin beklediği gün geldi çattı!
Emeklileri sevindiren haber geldi! Türkiye genelinde emeklilere ödenen bayram ikramiyesi miktarı, yeni bir kanunla Resmi Gazete'de yayımlanarak 3 bin TL'ye çıktı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bayram ikramiyelerinin ödeme tarihi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Peki, emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...
12 Mart 2024
Telegram hangi borsada işlem görecek?
Telegram kurucusu Pavel Durov, bugün (12 Mart 2024) Financial Times'a verdiği röportajda, şirketin büyüyerek dünya genelinde en popüler sosyal medya uygulamalarından biri haline geldiğini ve kârlılığa doğru ilerlediğini açıkladı.
12 Mart 2024
Emekliye 3 bin TL yasalaştı
Son dakika haberleri.. Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin TL'ye çıkaran yasa Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, emekliler bayram ikramiyesini ne zaman alacak? Dul ve yetimlere verilecek ikramiyeler ne kadar olacak? İşte Ramazan ve Kurban bayramında ödenecek emekli ikramiyesiyle ilgili detaylar.
12 Mart 2024
İnsani Yardım Vakfı
"İnsani Yardım Vakfı" haberi için lütfen tıklayın...
12 Mart 2024
2 ayda 8 kilo verdiren İzzet Yıldızhan diyeti!
Ünlü şarkıcı ve oyuncu İzzet Yıldızhan 2022 yılında verdiği bir röportajda, sadece 2 ayda 8 kilo verdiği dikkat çekici diyet programını kamuoyuyla paylaştı. İzzet Yıldızhan'ın hızlı kilo kaybı, sağlıklı yaşam ve beslenme konularında merak uyandırdı. Ünlü sanatçı sadece 2 yöntemle resmen iğne ipliğe döndü. İşte İzzet Yıldızhan'ın zayıflama sırrı...
11 Mart 2024
Madrid'den Arda Güler paylaşımı
Real Madrid resmi sosyal medya hesabı Arda Güler’in maç sonrası Türkçe açıklamalarını paylaştı. Güler’in maç konuşmasındaki, "4-0 kazandığımız için tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Ben de ilk golümü attığım için çok mutluyum. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Çok zor bir sezon geçirdim benim için, inşallah bugünden sonra çok daha başka olacak” ifadelerine yer verildi.
11 Mart 2024
Taburelerin Ortasındaki Delik Gizemi Çözdüldü!
Plastik tabureler, günlük yaşantımızın vazgeçilmez bir parçası olurken, çoğumuzun dikkatinden kaçan küçük bir detay, aslında büyük bir amaca hizmet ediyor. Bu detay, tasarımın ötesinde günlük hayatımıza pratik bir katkı sağlayarak, plastik tabureleri adeta gizli kahramanlar haline getiriyor.
11 Mart 2024
Tarım Kredi Grubu
"Tarım Kredi Grubu" haberi için lütfen tıklayın...
11 Mart 2024
Türkiye'ye davet etti!
Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Başkan Erdoğan, Al Nahyan’ın doğum gününü tebrik ederken iki ülke arasında tesis edilen Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey’in ilk toplantısı için Al Nahyan'ı Türkiye’ye davet etti.