TIMELINE

16 Mart 2024
Ali ve Barbaros, Çino’dan hesap soruyor
Sevilen dizi 'Ateş Kuşları', atv ekranındaki 47. Bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları'nda yıllar sonra Çino ve Ali'nin karşılaşması çok konuşuldu.
16 Mart 2024
Kredi kartıyla ilgili yeni düzenleme
Son dakika haberleri...Kredi kartıyla nakit avans çekiminde faiz oranı yüzde 4,42'den yüzde 5'e yükseldi. Kredili mevduat hesabı faizi de yüzde 5 oldu.
15 Mart 2024
1,2,3,4 kişi yaşayan hanelere elektrik-doğalgaz ödemesi!
Türkiye'de 2023 yılı itibariyle fatura desteği kapsamında yapılan ödemelerde artış yaşandı. Bu destek, doğal gaz ve elektrik gibi temel ihtiyaçların karşılanmasında zorlanan ailelere yönelik büyük bir destek olarak dikkat çekiyor. Hanede yaşayan kişi sayısına göre belirlenen bu ödemeler, ekonomik sıkıntı içinde olan ailelerin yükünü hafifletmeyi amaçlıyor.
15 Mart 2024
Lalin'den annesine hediye!
Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının yakışıklı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ve Selena'nın yıldızı Sinem Kobal kızları Lalin ve Leyla'yı büyüttü. Şimdilerde yeni projeler için görüşmeler yapan Sinem Kobal sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanıyor. Sinem Kobal son olarak minik kızı Lalin'in hediyesini takipçileriyle paylaştı. İşte minik Lalin'in annesine hediyesi...
15 Mart 2024
Kocaeli’nin 50 yıllık hayali gerçek oldu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “Vaat değil, proje üretiyoruz” diyerek hayata geçirdiği teleferik projesi ile Kocaeli, 50 yıllık hayaline kavuşmuş oldu.
15 Mart 2024
Yeniden Büyük İstanbul Mitingi!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 24 Mart Pazar günü Atatürk Havalimanı'nda Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenleyeceklerini bildirdi.
15 Mart 2024
47'lik Nurgül Yeşilçay'ın şıpır şıpır kilo verdiren diyeti!
Asmalı Konak, Belalı Baldız, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda yer alan Nurgül Yeşilçay formuyla da büyük ilgi çekiyor. Ünlü oyuncu son zamanlarda verdiği kilolar ve fit görünümüyle dikkatleri üzerine çekti. Yeşilçay 2022 yılında kilo verme sürecinde uyguladığı yöntemleri ve beslenme alışkanlıklarını paylaştı.İşte Nurgül Yeşilçay'ın kilo verme sırrı...
15 Mart 2024
Gençlere özel davet!
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum öğrencilerin daveti üzerine İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Gençleri, 16 Mart'ta Atatürk Havalimanı'na davet eden Kurum, “Saat 13.00’de sizleri, İstanbul’un tüm gençlerini; ‘Türkiye’nin En Büyük Girişimcilik Merkezi ve Teknoloji Üssü’nün tanıtım toplantısına, Atatürk Havalimanı’na bekliyorum. Burada çok güzel sürprizlerimiz olacak." dedi.
15 Mart 2024
CHP'de 'basiretsizler' krizi!
CHP'de 'basiretsizler' krizi baş gösterdi. Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'e karşı isyan bayrağı çekti. Yavaş'ın Özgür Özel'i hedef alarak "İmamoğlu’na karşı basiretsiz. Ekrem bütün ilçeleri belirliyor, bize gelince bir adama yer bulamıyor" dediği öne sürüldü. Ekremci medya ise "Mansur Yavaş ağzını bozdu: Hedefindeki iki isim Özel ve İmamoğlu" başlığıyla gelişmeyi servis etti. Bu durum "İmamoğlu fondaşlar üzerinden seçime günler kala Mansur Yavaş'a operasyon mu çekiyor?" sorusunu akıllara getirdi. Tam da bu noktada TAKVİM'in günler öncesinden gündeme getirdiği "MANSUR SAVAŞ" başlıklı haber önem kazandı.
15 Mart 2024
Ceyda Düvenci'den aşk bombası!
İki ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 8 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirdi. Boşanmayı kendisinin istemediğini belirten Düvenci, geleceği ve özel hayatı hakkında konuşurken "46 yaşındayım tabii ki tekrar aşık olacağım" sözleriyle aşka yeşil ışığı yakmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından yılın aşk bombası resmen patladı. İddiaya göre güzel oyuncu Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu'nun eski kocası ile aşk yaşamaya başladı. İşte magazin gündemine bomba gibi oturan olayın detayları...