TIMELINE

15 Mart 2024
Filistin'e yeni Başbakan!
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, eski Başbakan Yardımcısı ve Filistin Yatırım Fonu Başkanı Muhammed Mustafa'yı yeni Başbakan olarak atadı. Filistin'de 19. hükümetin Başbakanı olarak atanan Mustafa, Dünya Bankası'nda ve başta Filistin Yatırım Fonu olmak üzere Filistin yönetimindeki kurumlarda çeşitli görevlerde bulunan bir isim olarak öne çıkıyor.
15 Mart 2024
Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!
Ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takım konumunda olan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Belçika lideri Union Saint Gilloise'yı iki maç sonunda elemeyi başarmıştı. İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan Kanarya, rövanş maçında 1-0 mağlup olmasına rağmen adını çeyrek finale yazdırmasını bildi. Atina'da final oynamayı hedefleyen temsilcimizin çeyrek finaldeki rakibi de belli oldu. Ayrıca turu geçmemiz halinde yarı finaldeki muhtemel rakiplerimiz de netlik kazandı. İşte detaylar...
15 Mart 2024
Küfürlü videosu ortaya çıktı!
İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart Cuma günü yaşanan kaza, adeta infial yarattı. Ucunun sosyal medya fenomenlerine kadar yayılan olayda Canavar anne Eylem Tok, katil oğlu Timur Cihantimur'u önce Mısır'a ardından da ABD'ye kaçırmıştı. Kaçak ikili bugün New York’ta rahatlıkları ve kahkalarıyla kameralara yakalanırken akşam saatlerinde olayla ilgili flaş gelişme yaşandı. Türkiye'yi sarsan olayla ilgili yeni görüntüler geldi. Timur Cihantimur'un kaza sonrasında telefonuyla olay yerini görüntülediği ve küfürlü ifadeler kullandığı ortaya çıktı. İşte o görüntüler...
15 Mart 2024
Başarılarınız gururumuz olacak!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Gençlik Aşkıyla Rize" paneline katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u telefonla aradı. Erdoğan, "Biliyorum ki 20 bine yakın öğrencisiyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin gençliği artık derece üstüne dereceler de yapacaktır. Bu konuda özellikle başarılarınız bizim gururumuz olacaktır ve bu gururumuzla birlikte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin tüm üniversiteler arasında başarı grafiği yüksek olarak izleyeceğiz, takip edeceğiz." dedi.
15 Mart 2024
İşte Müge Anlı'nın gelin gittiği memleket!
20 Haziran 2022 tarihinde sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 15. sezona evli bir kadın olarak gireceğini belirten Müge Anlı 'evlenmeye karar verdim' açıklamasıyla sevenlerini mutlu etmişti. 5 Haziran 2022 Cumartesi günü bir otelde sade bir törenle nikah masasına oturan Müge Anlı ile eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun düğün fotoğraflarını görenler ise hayranlıklarını gizleyemedi. Aynı zamanda Türkiye'nin sevilen ismi Müge Anlı'nın da gelin gittiği memleket merak konusu oldu. Peki Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu aslen nereli?
15 Mart 2024
İsmail Kartal açıkladı!
UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Editörümüz Görkem Ağgündüz karşılaşmanın ardından İsmail Kartal'a sakat oyuncuların durumunu sordu. İşte Kartal'ın o yanıtı...
15 Mart 2024
Aslı Enver'i 54 kiloya düşüren diyet!
Dünyaca ünlü starların vazgeçilmezi olan bir diyet türü sadece Hollywood'un değil, Türk ünlülerin de radarında. 39 yaşındaki ünlü oyuncu Aslı Enver'in 2019 yılında bu diyeti tercih ettiği ortaya çıktı. Son yıllarda fit görüntüsüyle dikkat çeken Enver, Hande Erçel, Adriana Lima ve Monica Bellucci gibi isimler gibi diyetin etkisini gösteren ünlüler arasına katıldı.
14 Mart 2024
2024 Gaziantep Aile Yılı
"2024 Gaziantep Aile Yılı" haberi için lütfen tıklayın...
14 Mart 2024
Türk Telekom
"Türk Telekom" haberi için lütfen tıklayın...
14 Mart 2024
Beşiktaş Avrupa'da finalde!
Son dakika haberi! Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası yarı final rövanş maçında deplasmanda İspanya temsilcisi Spar Girona'yı 68-66 yenerek finale yükseldi.