TIMELINE

23 Mart 2024
Erzurum'da buzlanma faciası!
Erzurum'da kar yağışı sonrası meydana gelen buzlanmanın ardından 48 aracın karıştığı 17 ayrı trafik kazasında 12 kişi yaralandı. Olay yerlerine çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi.
23 Mart 2024
Murat Kurum neden İBB Başkanı olmalı?
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Türkiye Gençlik STK'lar Platformu'nca (TGSP) düzenlenen programa katılarak gençlerin sorularını yanıtladı. Murat Kurum'un çalışkanlığını ve neden İBB Başkanlığına seçilmesi gerektiğini anlatan Bakan Fidan, "Maraş depreminde kendisinin ortaya koyduğu çaba bize şunu gösteriyor; eğer İstanbul depremine ciddi bir hazırlık yapmak istiyorsak Murat Kurum büyükşehir belediye başkanı olmalı" dedi.
23 Mart 2024
Çino ve Pamir’in işbirliği ortaya mı çıkıyor?
Sevilen dizi ‘Ateş Kuşları’, atv ekranındaki 48. Bölümündeki olaylar, izleyicileri soluksuz bırakırken, dizinin final sahnesi büyük bir sürprizle seyirciyi şaşırttı. Ateş Kuşları’nın finalinde Ali ve Barbaros’un, Çino’nun yanında Pamir’i görmesi bölüme damga vurdu
23 Mart 2024
Ali ve Ateş Kuşları’nın arası açılıyor
Sevilen dizi ‘Ateş Kuşları’, atv ekranındaki 48. Bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nda Ali ve Ateş Kuşları’nın arasının açılmaya başlaması çok konuşuldu.
22 Mart 2024
Yaban Çiçekleri gümbür gümbür geliyor!
İlk tanıtımı ile dikkatleri üzerine çeken ve sosyal medyanın gündemine giren Yaban Çiçekleri için geri sayım heyecanı başladı. Başrollerinde Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin ve Serhat Teoman'ın paylaştığı dizi, Pazartesi akşamı atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. "Yarım kalmış bir aşk hikayesi aynı heyecanla yeniden yazılabilir mi?" sloganıyla tanıtımı heyecan yaratan dizi tanıtımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Yaban Çiçekleri dizisi ne zaman başlayacak, oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte, ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri oyuncuları, konusu ve diziye dair tüm merak edilenler...
22 Mart 2024
Yaban Çiçekleri geliyor
"Yaban Çiçekleri geliyor" haberi için lütfen tıklayın...
22 Mart 2024
Yaban Çiçekleri 1. bölüm ne zaman?
Atv ekranlarında merakla beklenen yeni dizi "Yaban Çiçekleri", izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde ünlü isimler Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın yer aldığı dizi, heyecan dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Peki, Yaban Çiçekleri dizisi 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...
22 Mart 2024
"İstanbul'daki trafik çilesini çözeceğiz"
İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Marmara Motorlu Araç Satıcıları Derneği üyeleri ile iftar programında buluştu. İstanbul'un ulaşım çilesine değinen Kurum, mevcut İBB yönetimini yerden yere vurdu. Kurum, "Biz milletiyle el ele vermiş, İstanbul'daki trafik çilesini çözecek adımları milletiyle birlikte yapan bir kişi olarak hatırlanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
22 Mart 2024
Çanakkale için projeleri neler?
Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, A Haber canlı yayınında projelerini anlattı. İskenderoğlu, "CHP 74 vaadinin 18’ini gerçekleştirdi. Bizim 180’e yakın vaadimiz var, hepsini yapacağız." dedi. İskenderoğlu suya yüzde 50 indirim yapacaklarının müjdesini verdi.
22 Mart 2024
Öldü sandığı oğluna kavuştu
ATV'nin beğeniyle izlenen programlarından Esra Erol'da bu hafta da ilgiyle izlendi. Reyting rekortmeni program Esra Erol'da, bugün yaşananlar izleyenlerin kalbine dokundu. Anne Fatma Arat, gözyaşları içinde "12 yaşındaki oğlum İ.K. 4 gün önce kayboldu. Hiç bir yerde bulamıyorum." diyerek Esra Erol'dan yardım istedi. Yayına ihbar yağdı, Esra Erol'un ekibi harekete geçti. Büyük gizem dakikalar içinde çözüldü! Esra Erol 4 gündür kayıp olan İ.K'yı yalnızca dakikalar içinde buldu! Anne oğulun kavuşmasında stüdyoda gözyaşları sel oldu.