TIMELINE

13 Mart 2024
Programdan kaçmaya çalıştı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası olarak bilinen İBBSK Başkanı Fatih Keleş'in balya balya para saydığı görüntüler ortaya çıktı. Tüm Türkiye'de büyük bir infiale neden olan görüntüler tartışma konusu olurken, CHP'li Dursun Çicek para kulelerinin konuşulmasından rahatsız oldu yayını terk etmek istedi. Katıldığı canlı yayında CHP’li Çiçek, “Eğer bu konuyu tartışmaya devam edeceksek ben müsaade istiyorum” ifadelerini kullandı. Sunucunun, “İnsanlar merak ediyor siz etmiyor musunuz?” sorusuna ise CHP’li Çiçek, “Hayır insanlar merak etmiyor, hiç merak etmiyorum” karşılığını verdi.
13 Mart 2024
31. dönem POMEM başvuruları ne zaman?
Türkiye genelinde polislik mesleğine olan ilgi büyük bir heyecanla beklenen 2024 Polis Akademisi Başkanlığı'nın duyurusuyla doruk noktasına ulaştı. Özelliklepolis alımı başvuru şartları ve tarihleri en sık aratılanlar arasında yer alıyor. Peki, 31. dönem POMEM polis alımı ne zaman? İşte detaylar...
13 Mart 2024
4-5 diş bile yeterli! Evinizde sarımsak varsa deneyin!
Sarımsağın içeriğinde bulunan güçlü vitaminler ve mineraller, birçok sağlık sorununa çözüm sunuyor. Hem besleyici hem de lezzetli olan sarımsak turşusu evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Hem lezzetiyle hem de sağlığa olan faydalarıyla tadına doyamayacağınız sarımsak turşusunun faydalarını sizler için sıraladık. İşte sarımsak turşusu faydaları...
13 Mart 2024
Buğra Gülsoy’un eski eşi bakın kim çıktı!
Kadrosunda Demet Evgar, Ecem Özkaya, Mehmet Ak Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Bahar dizisinde Evren karakterini canlandıran Buğra Gülsoy, hakkında herkesi şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Daha önce iki kez nikah masasına oturan oyuncunun özellikle ilk eşi merak edildi. Ünlü oyuncunun bir dönem Tatar Ramazan'ın yıldızıyla evli olduğunu duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bakın Buğra Gülsoy'un eski eşi kimmiş...
13 Mart 2024
Mansur Yavaş, Ankara'yı batırdı
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok dün katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. CHP'li Mansur Yavaş'ın Ankara'yı borç batağına sürüklediğini açıklayan Altınok, "Sosyal medyada başarılı tabii. Rakamların hepsi elimizde. Yüzde 4 yardımları yaptı. 8'den 4'e düşürmüş. ABB'nin şu an 20 milyar borcu var. Bütün şirketler batak, zararda. Eskiden kâr eden şirketler de şu an zararda. Çünkü arpalık oldu bu şirketler. 3,5 milyar borç 20 milyar oldu. 9 milyarlık gayrimenkul sattı, hala satıyor. Eskiden ABB, işçinin SGK primlerini kesip yatırıyordu. Şu an 8 milyar SGK'ya prim borcu var. Ankara'da 9 milyar yapılan bir iş varsa onu göstersinler. 8 milyarlık Ankara'da bir hizmet varsa, o da yok" ifadelerini kullandı. Öte yandan CHP'li Mansur Yavaş'ın seçim öncesi vaat ettiği projeleri yapmadığı aynı vaatleri 2024 seçimleri öncesi yeniden verdiği ortaya çıktı.
13 Mart 2024
5 milyon euroyu şak diye verdiler!
Süper Lig'in genç futbolcusu İspanya'nın önde gelen futbol kulüplerinden birine transfer oldu. Bu etkileyici transfer, İspanya'nın futbol dünyasında yarattığı heyecanın yanı sıra Süper Lig'i de sarsarak gündem oluşturdu.
13 Mart 2024
"Onlar ne derse desin biz kazanacağız"
Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, "6 bin afet konutu yapmışız gelmişiz. 80 tane tarihi meydanın ihyasını yapmışız. Ben size seçim sonucu açıklayayım, 31 Mart'ta onlar ne derse desin biz kazanacağız. Tüm İstanbul sevinecek, kaybeden kimse olmayacak. Gençlerimiz, kadınlarımız sevinecek" ifadelerini kullandı.
12 Mart 2024
Barışın anahtarı Türkiye!
Başkan Erdoğan'ın barış zirvesi için tekrar hazırız çıkışı dünyada yankı bulmaya devam ediyor. Fransa Komünist Partisi (PCF) Genel Sekreteri Fabien Roussel, Rusya-Ukrayna savaşında ateşkes sağlanması için tüm diplomatik yollara başvurulmadığını belirterek, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın barış zirvesi çağrısını Ulusal Meclis'in gündemine getirdi.
12 Mart 2024
Kahramanlara Ramazan tebriği
Son dakika haberi! Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'deki Koçtepe üs bölgesinde bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya aracılığıyla kahraman askerlerin ramazanını tebrik etti. Erdoğan, "Öncelikle Allah kabul etsin. Afiyet olsun. Bütün oradaki kardeşlerimize de dua ve temennilerimizi iletin. Ramazan-ı şeriflerini tebrik ediyoruz. Biz de zaten Hakkari'de olacağız cuma günü. Önce Hakkari, daha sonra Van'a geçeceğiz." dedi.
12 Mart 2024
Stüdyo karıştı Esra Erol devreye girdi!
ATV'nin beğeniyle izlenen programlarından Esra Erol'da bu hafta da ilgiyle izlendi. Reyting rekortmeni program Esra Erol'da, bugün yaşananlar yine Türkiye'nin gündemine oturdu. 3 çocuk annesi Hülya Saraman 5 Mart 2024'te 5 yaşındaki kızını yanına alarak evden kaçtı. Abla Ayşe ve enişte Hüseyin, Hülya'yı aramak için stüdyoya geldi. Hülya Saraman ablası ve eniştesi ile canlı yayında yüzleşti. Canlı yayında bir anda ortalık gerilince taraflar birbirine girdi. Esra Erol enişte Hüseyin'i stüdyodan çıkardı. İşte Esra Erol'da bugüne damga vuran o anlar...