TIMELINE

24 Mart 2024
Beton mikseri yola beton döktü!
Maltepe'de, sokakta ilerleyen beton mikseri içerisinde bulunan betonu yol ortasına döktü. Mikserden dökülen betonu fark eden araç sürücüleri uzaklaşmaya çalıştı.
24 Mart 2024
Özel şimdi de anonsçu oldu
Türkiye 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler için geri sayıma başladı. Seçim çalışmaları kapsamında partiler ve liderler çalışmalarını sürdürürken il il mitingler düzenlenmeye devam ediyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Denizli'de düzenlediği mitinginde anonsçu oldu. Teşkilatı bile takmayınca sahnede çileden çıktı.
24 Mart 2024
Deprem endişesi kalmayacak
Seçim çalışmalarını tam gaz sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da Kahramanmaraşlılar ile Sahur Sofrası programına katıldı. Kahramanmaraşlı vatandaşlara hitap eden Murat Kurum, “Geçmişte sözlerimizi tuttuk, bizim verdiğimiz söz onların verip de tutmadıkları, hatta hatırlamadıkları sözlere benzemez. Biz bir söz verdik mi tutarız, bu söz eser adamlarının, sağlam adamların sözüdür, bu söz Murat Kurum sözüdür. İstanbul’un kaderini Kahramanmaraşlı kardeşlerimle birlikte belirleyeceğiz.” dedi.
24 Mart 2024
"Durmak yok yola devam"
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'ın katıldığı, Edirne'de düzenlenen mitingde, vatandaşlara telefondan seslendi. Başkan Erdoğan, "İstanbul'da CHP 5 yıl kaybettirdi bize ama Keşan'ı sizler Mustafa Bey'e teslim etmek suretiyle Keşan emin ellerde oldu. Bu dönemde de inşallah Edirne'de de hava çok farklı esiyor. Orada da inşallah Belgin kardeşimiz belediye başkanlığını almak suretiyle Keşan, Edirne el ele verecek ve Edirne'yi çok farklı yere taşıyacağız. Durmak yok, yola devam. Hayırlı geceler ve bir haftamız var bir hafta sonra inşallah Keşan'da yine 'durmak yok' diyoruz, yola devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
24 Mart 2024
CHP'li gruptan alçak saldırı
Seçimlere sayılı günler kala 'kaybedeceğiz' korkusuna kapılan CHP her türlü alçaklığa imza atmaya devam ediyor. İstanbul, Maltepe’de CHP’li bir grup 72 yaşındaki Ramazan amca ve yanında seçim çalışması yapan kadınlara saldırdı. 10 kişilik CHP’li grup tarafından broşür dağıttığı için acımasızca darp edilen Ramazan amca, “Sen bu broşürleri niye dağıtıyorsun dediler. Kaç kişi geldiler bilmiyorum 8-10 kişi kalabalıktı. Yere yatırıp tekmelediler” ifadelerini kullandı. Alçak saldırı sonucu 72 yaşındaki Ramazan amca başından yaralandı.
23 Mart 2024
İstanbul’un çaresi Murat Kurum
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin sosyal medya hesabından paylaştığı video büyük beğeni topladı. Deprem algı dinlemez etiketiyle yapılan paylaşımda, 'İstanbul depremine' vakit kaybetmeden hazır olmalıyız vurgusu yapıldı. Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'un ise kentsel dönüşüm için proje, bilgi ve deneyime sahip tek aday olduğu gözler önüne serildi. İşte o video...
23 Mart 2024
THY Libya seferlerine başlıyor
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Türk Hava Yolları(THY), daha önce askıya aldığı Libya seferlerine yeniden başlıyor.
23 Mart 2024
İstanbul senin babanın çiftliği mi?
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu işaret ederek, "Ona Murat Kurum o kadar ağır geldi ki duymamak, görmemek için televizyonlara çıkmıyor. Cevap veremeyeceği soruları sorarlar diye televizyon programlarına katılamıyor." dedi. Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan adayı Serdar Türker'in, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından arandığını söyleyen Kurum, "Sen oradan çekil, biz sana İstanbul'dan bir makam verelim dedi.' diyor. İstanbul senin babanın çiftliği mi kardeşim? Sen bu işi yapabilir mi yapamaz mı bakmadan İstanbul'u rant olarak göremezsin." diye konuştu.
23 Mart 2024
Akşener'den Yavaş'a siyasi ahlaksız çıkışı
Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP ve İYİ Parti arasındaki gerilim de yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş'ın 'İYİ Parti'nin birçok yöneticisi istifa edip benimle çalışıyor' ifadelerini kullanması, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i çileden çıkardı. “Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz” diyen Meral Akşener, CHP’li Yavaş’a “Fedakarlık yapıp karşılık olarak ahlaksızlık görüyorsak eğer oraya bir mim koyacaksınız” sözleriyle yüklendi.
23 Mart 2024
MSB acı haberi duyurdu!
Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazası sonucu Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı şehit oldu. MSB'den yapılan açıklamada, Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazası nedeniyle yaralanarak hastaneye sevk edilen Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.