TIMELINE

07 Mart 2024
Eş başkan bombası
'Kürdistan' hayalleri kurup "Devlet kurmak Kürtlerin hakkı" beyanatları veren eski HDP'li Ahmet Özer, CHP'nin Esenyurt adayı oldu. İnfiale sebep olan bu durum CHP - DEM ittifakının somut delili olarak kayıtlara geçerken Özer, konuk olduğu televizyon programında kirli ittifakın varlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Açık açık kirli ittifakı itiraf eden Özer, "Ben kent uzlaşısının adayı olarak ortaya çıktım. Bana böyle bir öneri yapıldığında da seve seve kabul ettim" dedi.
07 Mart 2024
Ulusal Muhafız'lara metro görevi
New York Valisi Kathy Hochul, şehrin metro hatlarında işlenen suçlarla mücadele için 5 maddelik yeni plan açıkladı. Plana göre Ulusal Muhafızlar metro istasyonlarının girişinde görev alacak.
06 Mart 2024
61'lik usta sanatçı 3. kez ameliyata girdi!
Eşkıya, Kuzgun, Bir Başkadır, Kızılcık Şerbeti gibi yapımlarda yer alan usta sanatçı yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle sık sık gündemde yer alıyordu. 26 Ocak'ta beyin kanaması geçiren 61 yaşındaki usta aktör Settar Tanrıöğen peş peşe 2 kez ameliyat edilmişti. Bu hafta hastaneden taburcu olması beklenen Tanrıöğen'den kötü haber geldi.
06 Mart 2024
Türk Telekom
"Türk Telekom" haberi için lütfen tıklayın...
06 Mart 2024
İnsani Yardım Vakfı
"İnsani Yardım Vakfı" haberi için lütfen tıklayın...
06 Mart 2024
Çuval çuval getirisi var: 1 milyon 400 bin TL kazanıyor!
Isparta'nın girişimci gençlerinden biri, köyünde kurduğu 600 metrekarelik sera ile büyük bir başarı elde etti. Yaptığı tarımsal faaliyetlerle sadece kendi geçimini sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda yılda 1 milyon 400 bin lira gelir elde eden genç girişimci, yerel ekonomiye de önemli bir katkı sağlıyor.
06 Mart 2024
Katil İsrail'e Batı Şeria tepkisi!
Son dakika haberleri... Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail'in Filistin topraklarındaki işgal faaliyetlerine derhal son verilmesi gerektiğini kaydetti.
06 Mart 2024
Şimdi Biden düşünsün
ABD'de Kasım ayında gerçekleşecek başkanlık seçimleri için aday olma yarışı sürüyor. Dün gerçekleşen "Süper Salı" seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti adayları eski ABD Başkanı Trump ve Nikki Haley arasındaki yarışta Trump üstün bir zafer elde etti. Bu zafer sonrası yalnızca Vermont eyaletini alan Haley, yarıştan çekilme kararını açıkladı. Böylece ABD'de başkanlık yarışı, bir kez daha Demokrat Partili yeni başkan Joe Biden ile selefi Cumhuriyetçi Donald Trump arasında yaşanacak.
06 Mart 2024
1 avuç tüketmek hafızayı taş gibi yapıyor!
Japon kültüründe hafızanın güçlü olduğu sıkça gözlemlenirken, bu fenomenin ardındaki sırlar Türkiye'de de ilgi uyandırıyor. Beslenme uzmanlarına göre, Japonların bu etkileyici hafıza performansının temelinde yatan faktörler arasında beslenme alışkanlıkları öne çıkıyor. İşte hafızayı güçlendiren o besin...
06 Mart 2024
Kurum'dan İmamoğlu'na metro yanıtı
31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimler için 1 aydan az bir süre kaldı. CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun iş bilmezliğinden İstanbulluyu kurtarmaya kararlı olan Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, adaylığının açıklandığı günden bu yana sahada büyük bir mücadele ortaya koyuyor. Bu kapsamda Murat Kurum, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Kampanya döneminin en çok tartışılan konulardan biri olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu hakkında açıklama yapan Kurum, "‘Yaptık’ dedikleri 10,9 kilometrelik bir hat. ‘Açıyoruz’ dedikleri ise 5,3 kilometre. Benim söylediğim hat 10,9 kilometre. Bu hattın da 2019’dan sonra sadece 3 kilometresini onlar yaptı. Açılış gününü bekleyeceğiz. Sancaktepe Şehir Hastanesi durağında yolcu alımı olacak mı? Madem açtınız; Veysel Karani durağı, Hasanpaşa durağı, Sultaybeyli, Sancaktepe Şehir Hastanesi durağı nerede? Açılışlarına katılmayacağım ama hastane durağında bekleyeceğim.” diye yanıt verdi.