TIMELINE

04 Mart 2024
Katil vahşete doymuyor!
Soykırımcı İsrail tarihte eşi benzeri görülmemiş vahşete imza atıyor. Mazlum insanlara bomba yağdıran katil İsrail bu sefer de Cibaliya Mülteci Kampı'nda daha önceki saldırılarda öldürülen yüzlerce Filistinlinin toplu olarak defnedildiği bir mezarlığı bombaladı.
03 Mart 2024
Seyirci jokeri sonu oldu!
Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni bölümüyle yine milyonları ekranları başına kilitledi. Milyoner'in yayınlanan son bölümünde 100.000 TL değerindeki soruda seyirci joker hakkını kullanan yarışmacı Hakan Aydoğan elendi. Seyirci jokerinin kurbanı oldu. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geceye damga vuran o anlar ve yeni bölümden kareler...
03 Mart 2024
Santos'a bomba sözler
28. hafta merakla beklenen derbide sonuç belli oldu. Galatasaray, Dolmabahçe deplasmanında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir viraji aşmış oldu. Beşiktaş bekleyen bir sonuç ile karşılaşırken, A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, karşılaşmanın ardından Fernando Santos içim bomba açıklamalarda bulundu. Toroğlu, "Bakın. Beşiktaş taraftarı vefalı bir taraftardır. Ancak Beşiktaş taraftarı bu oyunu kabul etmez. Senin ligin çok kaliteli bir lig değil ki bu tarz futbol oynatıyorsun. Bu ligde bu tarz oynatırsan seyirci kaybedersin ey teknik direktör, ey yaşlı ihtiyar! Sahanın en iyi adamını çıkardın" ifadelerini kullandı.
03 Mart 2024
Başkan, Şahbaz Şerif ile görüştü
Son dakika haberleri... Başkan Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Pakistan ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.
03 Mart 2024
Esmaül Hüsna Okunuşu Ve Anlamı
Esmaül Hüsna, Allah'a (C.C) nispet edilen, Kuran-ı Kerim'de geçen ilahi isimleri ifade etmek için kullanılan özel bir tabirdir. "Esma" kelimesi isimlerin çoğulu, "Hüsna" ise "güzel, en güzel" anlamlarına gelmektedir. Müslüman âlemi için büyük bir öneme sahip olan bu isimler, Allah'ın sıfatlarını ve O'nun sonsuz güzelliklerini yansıtmaktadır.
03 Mart 2024
Başkan'dan önemli kabul
Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da, Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Başkanı Mohammed Ahmad Sultan Ben Sulayem'i kabul etti.
03 Mart 2024
Kurum, İmamoğlu'nu yerden yere vurdu
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar’da düzenlenen Kastamonu Hemşeri Buluşması programında vatandaşlarla bir araya geldi. CHP ve Ekrem İmamoğlu'nu çok sert eleştiren Muratk Kurum, ", "İstanbul’umuz iş bilmez ellerde, beceriksiz bir yönetim altında çok zaman kaybetmiştir. İstanbul’un 5 yılı ziyan edilmiş, heba edilmiştir. Önümüzde İstanbul’u yeniden ehil ellere teslim etmek, yeniden şahlandırmak için çok büyük bir fırsat var. İşte milletimiz bu farkı görüyor. Çünkü her şey apaçık ortadadır" dedi. Öte yandan Rabia işaretini eleştiren İmamoğlu’na tepki gösteren Kurum, “Kritik bir seçime gidiyoruz. Yarı zamanlı CHP’li mevcut belediye başkanı çıkmış ne diyor biliyor musunuz? Bizim Rabia işaretiyle alakalı ‘Bir parmak eksilterek el sallayanları 31 Mart’ta özgürleştireceğiz’ diyor. Bunlar tıpkı genel başkanları Özgür efendi gibi ağzından çıkanları kulakları duymuyor. Siz önce kendi genel başkanınız Özgür efendiyi özgürleştirin" dedi.
03 Mart 2024
STK ve Kanaat Önderleriyle Buluşma
Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da düzenlenen programda önemli açıklamalarda bulundu. Enflansyon sorununun çözüleceğini vurgulayan Başkan Erdoğan, "Piyasa gerçeklerinden kopuk bir şekilde fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecektir" ifadelerini kullandı.
03 Mart 2024
Malatya'da korkutan deprem
Son dakika haberleri... AFAD, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 17.43'te meydana gelen depremin 7.31 kilometre derinlikte olduğu tespit edildi. Deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olumsuz bir durum olmadığını duyurdu.
03 Mart 2024
▶️ G.Saray stada böyle giriş yaptı!
Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray klasikleşmiş şekilde otobüsün camlarına vurarak stada giriş yaptı.