TIMELINE

29 Mart 2024
Cevap ver İmamoğlu'nun kasası!
Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. CHP'de şaibeli para kulesi skandalı devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası olarak bilinen Fatih Keleş'in balya balya para saydığı görüntüler Türkiye'nin gündemine oturdu. Gözler, CHP'deki para sayma skandalında adı geçen ve CHP'li İBB Başkanı'nın kasası olarak adlandırılan Fatih Keleş'e çevrildi. Keleş'in İBB bünyesindeki Binicilik Spor Kulübü ile ilgili ortaya atılan İBB Binicilik Spor Kulübü adına Serpil Eren ve Mustafa Eren adlı kişilerden üçüncü sınıf bir tesis kiralandı mı? Şu ana kadar bu tesiste ne gibi faaliyetler gösterildi? Bu tesise ne kadar kira ödendi ve faaliyette olmayan bir tesis için hâlâ kira ödemesi yapılıyor mu? Bunun haricinde sponsorluk yaptıkları bir binici var mı yoksa bu yurt dışına para kaçırmanın farklı bir yöntemi mi? sorularına yanıt vermesi bekleniyor..
29 Mart 2024
"Cumhur'a desteğini açıklama"
Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın danışmanı Yücel Mollaismailoğlu, 31 Mart seçimlerine ilişkin 'yanlıştan dönün' çağrısında bulundu. Mollaismailoğlu, "Vakit bütünüyle bitmeden bu yanlıştan vazgeçilerek Cumhur İttifakının desteklendiği açıklanmalıdır. Yoksa bir iki kişinin ihtirası yüzünde Türkiye siyasetine ikinci bir Saadet Partisinin kazandırılması kaçınılmazdır." ifadelerini kullandı.
29 Mart 2024
PKK bir terör örgütüdür
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Belçika'daki Türkleri hedef alan PKK saldırıları sonrası devreye girmesi sürece kayıtsız kalan Brüksel'i de harekete geçirdi. Belçika Başbakanı De Croo, "Terör örgütleri lehine açıklamalara tolerans göstermeyiz, PKK Avrupa’da tanınmış bir terör örgütüdür" dedi.
29 Mart 2024
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı
Alevi Dedesi Kanaat Önderi Museyip Erdoğmuş, Ankara’da Alevi vatandaşların Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok’u destekleyeceklerini söyleyerek, “Yıllardır Keçiören'de kim Alevilere kol kanat geriyorsa ona destek veriyoruz. Alnımız ak, başımız dik; Turgut Altınok diyoruz. Canımızı, malımızı Atadan yadigar başşehrimiz Ankara'mızı Turgut Altınok'a emanet ediyoruz.” dedi.
28 Mart 2024
OSB çalışanları için konut müjdesi
"OSB çalışanları için konut müjdesi" haberi için lütfen tıklayın...
28 Mart 2024
449 bin TL'lik 0 otomobil peynir ekmek gibi satar!
Otomotiv dünyasında heyecan dolu bir gelişme yaşanıyor! Fiat, Türkiye pazarına oldukça çarpıcı bir giriş yapıyor ve 449 bin TL'lik fiyat etiketiyle tüketicilere cazip bir seçenek sunuyor. Citroën Ami'ye karşı yeni rakip, Türk tüketicilerini kendine çekmeye hazırlanıyor.
28 Mart 2024
"İstismar etmeye kimsenin hakkı yok"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, lösemi hastalarının yatak talebi sorusuna çok net cevap verdi. Kendilerinden lösemi için yatak ve yoğun bakım talebinde bulunulması halinde mevzuat neyse bu çerçevede yanıt verdiklerini belirten Koca, "LÖSEV'e biz 75 yatağı 200'e çıkarırken devamında da 400'e çıkarmayı söylerken çocuklarımızın kemik iliği yatağı ve yoğun bakım, çocuk yoğun bakım talepleri için 'Biz yapmaya hazırız.' dedik. Başkasına tanımadığımız ayrıcalığı tanıdık. Buna rağmen bizden çocuklar için yatak talebi olmadığı halde sizlerin gündemine sokulmasını ve birçok yerde haber ve yazılar yazdırılmasının anlamı nedir? Niye istismar ediliyor?" dedi. Öte yandan Fahrettin Koca, Zeytinburnu'na 1000 yataklı eğitim araştırma hastanesi yapılacağını duyurdu.
28 Mart 2024
41'lik Büşra Pekin 5 adımda 15 kilo verdi! Göbeği ve baseni patır patır eritecek formül
Ünlü oyuncu Büşra Pekin, son zamanlarda yaptığı etkileyici kilo verme başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Estetik yaptırdığı iddialarını reddederek, tam 15 kilo vermesinin sırrını paylaşan Pekin aylar önce uyguladığı diyet programını sevenleriyle paylaştı ve kilo verme yolculuğunda umut kaynağı oldu. İşte Büşra Pekin'in zayıflama sırrı...
28 Mart 2024
Oy kullanırken dikkat!
Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart Pazar günü sandığa gidecek. 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, oyların hangi hallerde geçerli, hangi hallerde geçersiz sayılacağını belirledi.
28 Mart 2024
Ankara'da 1+1 daire 550 bin TL!
Konut sahibi olma hayali kuranlar için Ziraat Bankası ve Vakıfbank, icra ile satışa çıkarılan konutlara yönelik cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Konut piyasasında hareketlilik yaratan bu bankalar, peşin ödeme veya konut kredisi seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. İşte satılık ucuz daire fiyatları...