TIMELINE

25 Mart 2024
TEM'de korkunç kaza: 1 ölü
Gaziosmanpaşa TEM Otoyolu'nda seyir halindeki otomobil, iddiaya göre şerit değiştirmeye çalıştığı sırada önce yanında giden otomobile ardından da bariyerlere çarptı. Kazada bariyerler otomobile ok gibi saplanırken, otomobilin sürücüsü Halil İbrahim Akbalık (24) hayatını kaybetti, yanındaki kişi ise ağır yaralandı.
25 Mart 2024
Muğla'da korkutan deprem
Son dakika haberleri... Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği 7.09 km olarak kaydedildi.
25 Mart 2024
Murat Kurum'dan önemli açıklamalar
31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerde son viraja girildi. İstanbul yarışındaki son durum büyük merak konusu olurken, Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum ilk günden bu yana kolları sıvadı. İstanbul'u karış karış gezen Murat Kurum, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. 'Aday olma fikri ne zaman ortaya çıktı?' sorusuna yanıt veren Kurum, İstanbul'daki sorunların algıyla çözülmeyeceğine değindi. İşte Murat Kurum'un açıklamaları...
24 Mart 2024
CHP'de gelen gideni aratmıyor!
Yerel seçimlerde kaybedeceğiz korkusu ile her tuşa basan CHP lideri Özgür Özel yeni bir skandala imza attı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin İzmir'in Bayraklı ilçesinde düzenlediği iftara katıldı. İftar programında konuşan Özel, Ayet'i peygamberin sözü yapmaya çalışarak, "Hazreti Peygamberin güzel ahlakla ilgili, Nisa Suresi’nin 58. Ayeti’ni de hatırlatarak ‘Emanetleri ehline vermenizi ve hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emreder’ diyor" ifadelerini kullandı.
24 Mart 2024
Türk Telekom
"Türk Telekom" haberi için lütfen tıklayın...
24 Mart 2024
Türkan Şoray'ın eski eşi de ünlüymüş!
Türk sinemasında 'Sultan' lakabıyla anılan Türkan Şoray güzelliğinden hiçbir şey eskitmeyerek yıllara meydan okuyor. Bir Dağ Masalı, Sultan, Çalıkuşu, Güllü ve son olarak Kadir İnanır ile birlikte Selvi Boylum Al Yazmalım'da 'Asya' karakterine hayat veren Türkan Şoray'ın eski eşinin kim olduğunu öğrenenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. 1983-1987 yılları arasında evli kalan Türkan Şoray'ın, eski eşiyle evliliğinden 1 tane de kızı bulunuyor. İşte Türkan Şoray'ın kendi gibi oyuncu eski eşi...
24 Mart 2024
Ordu seçim sonuçları! 31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonucu ve oy oranları
31 Mart'ta milyonlarca seçmen yerel seçimler için sandık başına gidecek. 81 il ve 922 ilçede gerçekleştirilecek seçimlerde hangi partinin ne kadar olacağı büyük bir merak konusu oldu. Milyonlarca seçmen bu kapsamda "Ordu seçim sonuçları" hakkında bilgi almak istiyor. İşte 31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonucu ve oy oranları...
24 Mart 2024
Karalar'dan ırkçı sözler
CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada ırkçı bir söylemde bulundu. Konuşması sırasında “Taş medresede yetişenler bizim kardeşimiz olmaz” sözlerini kullanan Karalar, yaptığı skandal açıklamanın ardından “Yayını kesin, bunu yayınlamayın” uyarısında bulundu.
24 Mart 2024
Saldırıda yeni detaylar
İstanbul Maltepe'de CHP’li bir grup 72 yaşındaki Ramazan amcaya ve AK Parti adına seçim çalışması yapan kadınlara saldırdı. Yaşlı adam başından yaralanırken olaya ilişkin başlatılan soruşturma tamamlandı. Saldırganların CHP İstanbul Maltepe Teşkilatı üyesi olduğu, "Kasten yaralama, mala zarar verme , tehtid/hakaret" suçlarından kayıtlara bulunduğu ortaya çıktı.
24 Mart 2024
CHP'de miting iptal ettiren kavga!
CHP'de 1 Nisan sonrası için savaş çanları çalarken Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel arasındaki çekişme tavan yaptı. Mevcuttaki krizleri aşamayan parti, İstanbul ve Ankara'da miting yapmama kararı aldı. Bilindiği üzere Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki seçim kampanyasına Özgür Özel'i hiçbir şekilde dahil etmedi. Billboard ve afişlerde Özel'e yer vermedi. Krizin bir de Ankara sacayağı var... Mansur Yavaş hem Özgür Özel hem de Ekrem İmamoğlu'ndan rahatsız. Yavaş'ın Özgür Özel'i hedef alarak "İmamoğlu’na karşı basiretsiz" dediği öne sürüldü. İstanbul ve Ankara'daki mitinglerin iptal kararının altında bu kavgaların yattığı konuşuluyor.