TIMELINE

09 Mart 2024
DEM'li Beştaş'tan alçak sözler
Türkiye genel seçimlerde olduğu gibi, terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı DEM ile CHP arasındaki ittifaka yerel seçimlerde de şahitlik etmeye devam ediyor. CHP'nin yerel seçimlerde "kent uzlaşısı" adı altında ittifak kurduğu DEM Parti'de her geçen gün ayrı bir skandal yaşanıyor. DEM Parti İBB Eş Başkan adayı Meral Danış Beştaş PKK'nın Suriye kolu olan PYD'yi aklamaya çalıştı. Beştaş, PYD'nin terör örgütü olmadığını savundu.
09 Mart 2024
Türkiye'nin kredi notu yükseldi
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çıkardı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yılın ikinci yarısında dezenflasyon, daralan cari açık ve bütçe disiplini sayesinde makro finansal istikrar daha da pekişecek ve kredi notumuz yükselecektir." dedi.
09 Mart 2024
Yeni detaylar ortaya çıktı
İstanbul Eyüpsultan'da ATV sürücüsü Oğuz Murat Aci'nin yaşamını yitirdiği kazanın ardından yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Eylem Tok ile Dr. Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu Timur, lüks cipiyle motorlu gruba çarptı. Murat Acı'yı öldürüp 4 kişiyi yaraladı. Olay sonrası alelacele Mısır'dan ABD'ye kaçan ve kırmızı bülten kararı çıkartılan canavar anne Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Olay gündemde yerini korumaya devam ederken yeni detaylar ortaya çıktı. Kazayı yapan 16 yaşındaki Cihantimur'un yanında bulunan 9 arkadaşının ifadeleri alındı. İfadeleri alınan Timur Cihantimur'un arkadaşları o gece yaşananları anlattı. Timur Cihantimur'un aracında yer alan bir arkadaşı verdiği ifadesinde, "Timur Cihantimur, virajı hızla döndüğünde ATV'lere çarptı. Kaza yapan 'Timur hayatım bitti' dedi bize. Sonra annesi ve şoförünü aradı. Annesi gelip bizi aldı. O sırada bir arakdaşımızda yaralının telefonu kalmıştı güvenliğe bıraktık" dediği öne sürüldü.
09 Mart 2024
Atama kararları Resmi Gazete'de
Son dakika haberleri... Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
09 Mart 2024
Barbaros’un ağabeyi Çino, Çatal’ı ziyaret etti!
Sevilen dizi ‘Ateş Kuşları’, atv ekranındaki 46. bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nda Çatal’ın kimsenin bilmediği oğlu olan Çino’nun hapishaneden çıkması çok konuşuldu.
09 Mart 2024
Zıpkın ve Çelik Komutan gerçeği öğrendi!
Sevilen dizi ‘Ateş Kuşları’, atv ekranındaki 46. bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nda Zıpkın’ın dedesi Çelik Komutan’a kavuşması bölüme damga vurdu.
09 Mart 2024
Altınok'tan Yavaş'a çok sert tepki!
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CHP-DEM-Kandil hattındaki kirli ortaklığa çok sert tepki gösterdi. Kandil'den gelen talimatla "ittifakı sıkı tutmaya" çalışan DEM ile CHP 'kent uzlaşısı' maskesine sığınıp belirli noktalarda ortak aday çıkardı. Turgut Altınok, DEM'in 3 ilçede adaylarını çekmesiyle ilgili olarak, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı PKK'yla DEM ile işbirliği yapmıştır. Bu da ifşa olmuştur, yazıklar olsun. Yani makam, mevki için vatanı satanlara, vatan üzerinde pazarlık yapanlara yazıklar olsun." dedi.
09 Mart 2024
GAZİANTEP 1. SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN
İLAN T.C. GAZİANTEP 1. SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN Sayı :2023/1418 Esas 16/02/2024 Mahkememizde görülmekte olan Gaipliğe Karar Verilmesi davası nedeniyle; Gaipliğine karar verilmesi istenilen BEŞİR...
09 Mart 2024
İNEGÖL 1. SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN
İLAN T.C. İNEGÖL 1. SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN DOSYA NO : 2018/328 Esas Mirasçı: ÜMMÜYE TURHAN, 249***650 Tc nolu, Hasan ve Ayşe kızı, 09/01/1963 doğumlu Mahkememize açılan Vasiyetname Açılması (Noter)...
09 Mart 2024
BAYBURT ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
T.C. BAYBURT ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN / BAŞKANLIĞINDAN ESAS NO : 2023/773 Esas DAVALILAR : AYŞE KAHRAMAN - FATMA OKUMUŞ Bayburt İli,Merkez İlçesi, Buğdaylı Köyü,Düzeker Mevkii ,106 ada- 238 parsel...