TIMELINE

03 Mart 2024
Adıyaman Sincik'te deprem
Adıyaman'ın Sincik ilçesinde saat 06.20'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, sarsıntının yerin 7 km derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu. İşte habere ilişkin tüm detaylar ve AFAD - Kandilli son depremler listesi...
03 Mart 2024
CHP'li Atıcı kirli ortaklığı itiraf etti
Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Özgür Özel, terör partisi DEM ile kirli ortaklığı canlı yayında itiraf etmiş, "Bizim bu seçimde DEM'le olan ilişkimizde belirli yerlerde "Kent Uzlaşısı" olarak adlandırılan uzlaşı sağlanmış durumda" ifadelerini kullanmıştı. Bu sefer de kirli birlikteliği CHP'li Aytuğ Atıcı canlı yayından itiraf etti. DEM Parti ile açık açık ittifak yaptık diyen Atıcı, "Bunun daha ötesi yok ki. Kent uzlaşısı çerçevesinde açık seçik, herkesin gözü önünde ittifak yaptık. Biz kent uzlaşısı çerçevesinde uzlaşıya vardık demiyor muyuz?" ifadelerini kullandı.
03 Mart 2024
Yıllar geçse de unutulmayacak skandal
Terör tutuklusu Selahattin Demirtaş’a selam çakan, Türkiye düşmanlılarının elini öpen ve yerel seçimlerde terör partisi DEM’in yol arkadaşı olan CHP lideri Özgür Özel'in skandal görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.. Büyük tepki neden olan görüntülerde CHP lideri Özgür Özel'in 2018 yılında şehit olan Jandarma Astsubay Mustafa Kozak'ın cenazesinde pişkince sırıttığı görülürdü.
02 Mart 2024
3. Dünya Savaşı'nın ilk aşamasındayız
Rusya ve Batı arasındaki gerilim yükselmeye devam ediyor. Konuya ilişkin Putin'in sağ kolu Aleksandr Dugin, A Haber ekranlarına çok özel açıklamalarda bulundu. Dugin, "Rusya Türkiye'nin tarafsız tutum sergilemesine değer veriyor. Ama kendisi de bu durumda tarafsız kalmayı tercih ediyor" ifadelerini kullandı. Öte yandan 3. Dünya Savaşı'na ilişkin de konuşan Dugin, Batı'yı uyararak, "3. Dünya Savaşı bir anlamda başlamış durumda. Sadece bunun ilk aşamasındayız. Bu ise nükleer savaşa dönüşebilir. Nükleer savaşa biz hiçbir zaman bu kadar yakın olmadık. İşte bu bence Batı'nın tam bir sorumsuzluğu. Sadece Batı'nın değil tarafsız kalan ülkelerin bile sorumsuzluğu aşikardır. Ukrayna'ya silah yollamadıkları takdirde nükleer savaş riski de azalmış olacak" dedi.
02 Mart 2024
Başkan'dan Antalya Şehir Hastanesi'nde hastalara ziyaret
Bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde şehir hastanelerinin 24'üncüsü olan Antalya Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı gerçekleştirildi.Toplam 372 bin 917 metrekare alan üzerine inşa edilen ve 4 hastaneden oluşan sağlık kompleksi, 1500 yatak, 246 yoğun bakım yatağı, 43 ameliyathane ve 300 poliklinikle hizmet vereceği belirtilirken Başkan Erdoğan açılış sonrası hastaları ziyarette bulundu. İşte Başkan Erdoğan'ın ziyaretinden görüntüler...
02 Mart 2024
ÖSYM'den MSÜ sınavı hakkında açıklama
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayanların Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına başvuru yapamayacaklarını açıkladı. İşte detaylar...
02 Mart 2024
Verstappen bildiğimiz gibi!
Formula 1'de 2024 sezonu Bahreyn GP ile başladı. Yarışa pole pozisyonunda başlayan son dünya şampiyonu Max Verstappen, rahat bir yarışın sonunda damalı bayrağa ilk ulaşan isim oldu. Hollandalı pilotu Red Bull'dan takım arkadaşı Sergio Perez takip ederken 3. Ferrari'den Carlos Sainz oldu.
02 Mart 2024
Ankara yarışında kim önde?
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Son anket verilerine ilişkin açıklama yapan Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok, "Bütün oylar hiçbir adayın cebinde değil, çantada keklik değil. Sokakta ‘CHP’liyim ama sana oy vereceğim diyen bir sürü vatandaşımız var. 10 günde Ankara'da çok şey değişti. Şu an 2 puan öndeyiz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Mansur Yavaş'ı eleştiren Altınok, "Mansur Bey belediye meclisinde kimseyi konuşturmuyor. Konuşanları indiriyor aşağı hatta hakaretleri var. Meclis toplantılarına da uzun zamandır gelmiyor. En son bütçe toplantısına geldi büyükşehrin bütçesi bitti kendisi konuştu daha sonra ara verdi ve bir daha meclise gelmedi" dedi.
02 Mart 2024
"1 senedir neredeydin?"
CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş'a tepki yağmaya devam ediyor. Hataylı depremzede bir kadın, Savaş'a, “Ben bir yıldan beri burada Lütfü Savaş bekliyorum sen neredeydin? Bugün kendin için geldin, ben isterdim ki benim için gel. Şuan sana çok tepkiliyim. Ben cenazelerimi gömerken sen neredeydin? Deprem olurken sen neredeydin?” diyerek çok sert tepki gösterdi.
02 Mart 2024
Sultangazi'de doğal gaz patlaması
Sultangazi’de akşam saatlerinde korkutan yer altı doğalgaz hattında patlama meydana geldi. Olayda yaralanan olmadığı öğrenilirken, bir binanın balkonu hasar aldı. Olaya ilişkin konuşan bir vatandaş "Çocuklar ateş yakıyordu ve daha çok harlansın diye karton ve odun attılar. Biz eve çıktık sonra bir baktık her yer yangın yeri." dedi.