TIMELINE

20 Mart 2024
Resmi Gazete'de yayımlandı
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılında Organize Sanayi Bölgeleri içinde veya dışında açılan Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde öğrenim gören öğrenciler için verilecek olan eğitim- öğretim desteğinde değişiklik yapıldı.
20 Mart 2024
Terör seviciler tutuklandı
İzmir'de, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Nevruz Mitingi" sonrasında terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 36 kişiden 6'sı tutuklandı.
20 Mart 2024
Katil İsrail'den hastaneye baskın
Soykırımcı İsrail her geçen gün yeni bir kan donduran vahşete imza atıyor. Son olarak katil ordusu Şifa Hastanesi'ne baskın yaptı. Baskında Şifa Hastanesi'ndeki hastaları çıkmaya zorladı, gönüllülerin ise durumu kritik olan hastaların bazılarını Gazze şehrinin doğusundaki El-Ehli Baptist Hastanesi'ne naklettiği bildirildi.
20 Mart 2024
"Hatay'ı sıfırdan inşa edeceğiz"
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk A Haber'e konuk oldu. Hatay'a ilişkin projelerini tek tek anlatan Mehmet Öntürk, "Hatay'ı sıfırdan inşa edeceğiz" dedi. Öntürk, TİP'in adaylıktan çektiği ve kendisine CHP ile TİP'in kumpas kurduğunu iddia eden Gökhan Zan meselesine ilişkin de konuştu. İşte detaylar...
20 Mart 2024
Tapu yalanı kısa sürdü
Sosyal medyada bazı hesaplar tarafından dolaşıma sokulan "Vatandaşların tapularının Dünya Bankasına teminat olarak gösterildiği" iddialarının yalan olduğu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından bildirildi. Yapılan açıklamada, "Taşınmazlara ilişkin kayıtların Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından tutulmasına yönelik usul ve esaslar kanun, tüzük ve diğer alt mevzuat hükümleri tarafından net bir şekilde belirlenmiştir. Bu konuda mülkiyet güvencesi ile ilgili herhangi bir sorun bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.
20 Mart 2024
Yüksel projelerini A Haber'de anlattı
AK Parti Tekirdağ Adayı Cüneyt Yüksel, A Haber, Memleket Meselesi programında projelerini anlattı. Yüksel, "Buradan ben de bütün hemşehrilerimize müjde vermiş olayım. Biz Allah nasip ederse Çorlumuzu şehir planlaması yapılmış, kentsel dönüşümüne hızlıca başlamış, ilçeler arası kesintisiz ulaşımı ucuz ve konforlu hale getirmiş, ilçe içi trafik ve otopark sorununu büyük ölçüde ortadan kaldırmış, su ve kanalizasyon altyapısını tamamlamış kısacası il olmaya aday en hazırlıklı kent yapmak istiyoruz 3 yıl içerisinde" ifadelerini kullandı.
19 Mart 2024
FIFA'dan 5 Süper Lig takımına transfer yasağı!
Son dakika haberleri... FIFA, 1 Süper Lig takımına süresiz, 4 Süper Lig ve 1 Birinci Lig takımına ise üçer dönem transfer yasağı getirdi. İşte o takımlar...
19 Mart 2024
THY ile Hava-İş anlaştı
Son dakika haberleri... Türk Hava Yolları, Türkiye Sivil Havacılık Sendikası ile 2 yılı kapsayan 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nin imzalandığını duyurdu.
19 Mart 2024
En yüksek promosyon veren bankalar listesi!
Emekliler için son dönemde bankaların sunduğu promosyonlar gündemde önemli bir yer tutuyor. Mart ayı itibariyle 11 banka tarafından yenilenen emekli promosyon tutarları, emeklilere ek gelir fırsatı sunuyor. Ancak bu promosyonların yanında dikkat edilmesi gereken bazı detaylar da bulunuyor. İşte en yüksek promosyon tutarları ve tüm detaylar...
19 Mart 2024
Türk Telekom
"Türk Telekom" haberi için lütfen tıklayın...