TIMELINE

06 Mart 2024
Refüje çarpan otomobil taklalar attı
İzmir’in Bayraklı ilçesinde, refüje çarparak taklalar atıp bariyerleri aşan otomobil yan yola devrildi. Hastaneye kaldırılan aracın sürücüsü tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
06 Mart 2024
MB'den ilave sıkılaşma adımı
Son dakika haberleri... Merkez Bankası sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaşma adımları attı. Yapılan duyuruda, kredi büyümesine dayalı menkul kıymet tesisi kapsamında, TL ticari krediler için yüzde 2,5 olan aylık büyüme sınırının yüzde 2'ye indirilmesine, ihtiyaç kredilerinde yüzde 3 olan aylık büyüme sınırının yüzde 2'ye düşürülmesine, taşıt kredilerinde ise yüzde 2 sınırının korunmasına karar verildiği bildirildi.
06 Mart 2024
Canlı canlı azar
Fondaş Halk TV'de canlı yayına katılan CHP lideri Özgür Özel küplere bindi. Yandaş Şirin Payzın'ı canlı yayında azarlayan Özgür Özel, "Bu doğru bir şey değil. Bu kadar uzun ve yorum içeren sorudan sonra... O zaman böyle soruları daha kısa sorup cevabını daha kısa alıp öyle reklama gitmek lazım." ifadelerini kullandı.
06 Mart 2024
YSK aday listelerini yayımladı
Yüksek Seçim Kurulu 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin kesinleşen aday listelerini internet sitesinde yayımladı. İşte detaylar...
05 Mart 2024
İbn-i Sina'dan kısırlığa çare olan şifalı kür
İbni-i Sina, günümüzde hala sağlık alanında önemli bir ışık kaynağı olarak kendini gösteriyor. "Tıbbın Babası" olarak anılan İbni-i Sina'nın, yazdığı kitaplar ve geliştirdiği doğal tedavi yöntemleri, modern tıpta da dikkate değer bir etki bırakmaya devam ediyor.
05 Mart 2024
Sor Bakalım Niye Yapmadım
Göreve geldiği günden itibaren yandaşa ihale kıyağı yapan ve vasat ötesi bir hizmet anlayışıyla vatandaşları çileden çıkaran CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tepki çekmeye devam ediyor. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye'yi dünyaya rezil etmeye başararak İETT'yi Avrupa’da en fazla arıza yapan, yolda kalan, yolcu mağduriyeti yaşatan kurum haline getirdi. Tüm bu yaşanan skandallar sonrası İmamoğlu'nun vasat yönetimi yine animasyon filmine konu oldu. İşte sosyal medyayı sallayan o video...
05 Mart 2024
Tarım Kredi'de devasa Ramazan İNDİRİMİ kataloğu!
Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Ramazan ayına özel indirimli ürünlerle dolu bir alışveriş deneyimi sunuyor. 5 Mart-14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya, vatandaşların Ramazan bereketini daha hesaplı bir şekilde yaşamalarını sağlayacak.
05 Mart 2024
"Gazze etrafındaki abluka kırılmalı"
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, İsrail’in Gazze’deki Filistinlilere karşı halen devam ettirdiği katliamın önlenmesi için neler yapılabileceği ele alındı. İslam İşbirliği Teşkilatı’nda konuşan Bakan Fidan, "Gazze’nin etrafındaki abluka kırılmalı, şu anda bu yapılmalı. Hepimiz İsrail'in insani yardımı savaşta bir silah olarak kullandığını biliyoruz" dedi.
05 Mart 2024
Ömer dizisine Avukat Nehir bombası! Gamze taraftarlarını ayağa kaldıracak transfer geliyor
Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın üstlendiği, Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği OGM Pictures imzalı dizide, avukat Nehir karakteri, hikayeye yeni bir soluk getirecek. İşte Ömer dizisine katılan o isim...
05 Mart 2024
Katil destekçisi batıyor
Soykırımcı İsrail'e destek veren Starbucks, Filisitin boykotlar nedeniyle batmaya devam ediyor. Starbucks'ın Orta Doğu'daki işletme haklarına sahip Kuveyt merkezli Alshaya Group, İsrail'in Gazze'ye yönelik devam eden saldırıları nedeniyle boykotların hedefi haline gelen kahve zincirinin bölgedeki mağazalarında işten çıkarmaya gitme kararı aldı.