TIMELINE

05 Mart 2024
TEM'de feci kaza! Bir aile yok oldu
İstanbul'da kan donduran bir kaza meydana geldi. TEM Otoyolu'nda Pendik mevkiinde karşıya geçmeye çalışan yayalara otomobil çarptı. Kazada, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Fatma Gürsoy (68), Şükrü Okur (48), Melek Okur (44), Muhammet Alihan Okur (15), Ecrin Okur (11) olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili kahreden yeni detaylar ortaya çıktı. Okur ailesinin 19 yaşındaki kızları Sıla Okur’un nikahından döndüğü, otobüsün de aileyi otoban kenarında indirdiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
05 Mart 2024
"Beni karımdan kurtarın"
ATV'nin beğeniyle izlenen programlarından Esra Erol'da yeni hafta da ilgiyle izlendi. Reyting rekortmeni program Esra Erol'da, bugün yaşananlar yine Türkiye'nin gündemine oturdu. Programa katılan Selami Karadağlı, stüdyoya girer girmez "Esra hanım kurtar beni" serzenişinde bulundu. "Saç kıllarından ev görünmez. 'temizlikçi tutalım evi temizletelim' demeden o ev temizlenmezdi." diyen ve eşinden kurtulmak isteyen Selami Bey herkesi hayrete düşürdü. İşte Esra Erol'da yaşananlar!
05 Mart 2024
Murat Kurum'dan kritik açıklamalar
CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun iş bilmezliğinden İstanbulluyu kurtarmaya kararlı olan Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, adaylığının açıklandığı günden bu yana sahada büyük bir mücadele ortaya koyuyor. Bu kapsamda Cumhur'un  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, İstanbul'da deprem riskinin altını çizerek mevcut İBB yönetiminin gerekli hazırlıkları yapmadığını söyledi. "İki günlük konsere 550 milyon TL harcamaya gelince var. Ama iş yapmaya, kentsel dönüşümü başlatmaya gelince yok, öyle mi?" diyen Murat Kurum "İstanbul’un mali kaynaklarını keyiflerince tüketen ve şehrimizi depreme hazırlamayan beceriksiz mevcut İBB yönetimi ile İstanbul bir saniye bile kaybedemez." ifadelerini kullandı. İşte Murat Kurum'un o açıklamaları...
05 Mart 2024
Atama kararları Resmi Gazete'de!
Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanlığına Mustafa Yılmaz atandı.
04 Mart 2024
ABD'li diplomat ölü bulundu
İşgalci İsrail Gazze'de soykırım suçu işlerken bölgede ilginç bir gelişme yaşandı. ABD’nin İsrail Büyükelçiliğinde çalışan bir diplomatın ölü bulunduğu bildirildi.
04 Mart 2024
Bahar dizisinin orijinalinde bakın neler yaşanıyor!
Türk televizyon ekranlarına yeni bir soluk getiren "Bahar" dizisi, Güney Kore yapımı "Doktor Cha" uyarlaması olarak izleyicilerle buluştu. Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya gibi isimlerin yer aldığı yapım büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bahar'ın hikayesinin Kore versiyonu olan "Dr. Cha"da neler olduğu ve dizinin finali ise en sık aratılanlar arasında yerini alıyor. İşte dizinin orijinal halinde yaşananlar...
04 Mart 2024
THY 332 yolcuyu kara listeye aldı
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, kurallara aykırı davranan 332 yolcunun kara listeye alındığını ve suç işleyenler hakkında dava açıldığını açıkladı.
04 Mart 2024
Maganda paketlendi
Esenler'de bir şahıs "asker eğlencesi" diyerek aracım camından dışarı sarkarak havaya ateş açtı. Tepki çeken görüntüler sonrası şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
04 Mart 2024
Çanakkale'de bugün okullar tatil mi?
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde bugün meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem, bölgede endişe yaratırken, İstanbul ve çevre iller de sarsıldı. AFAD'ın verilerine göre, depremin etkisiyle birlikte vatandaşlar özellikle Çanakkale'de yarın okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Peki, bugün okullar tatil mi? İşte detaylar...
04 Mart 2024
İstanbul depremi nerede oldu, hangi fay hattında?
Çanakkale Yenice'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere çevre illerden hissedildi. Vatandaşlar 4.9'luk sarsıntının İstanbul depremini etkileyip etkilemeyeceğini araştırırken ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden deprem sonrası AHaber'e yaptığı değerlendirmede; söz konusu depremin daha öncekilere benzemedeğini kaydederek, "Bu fay aktif fay. Bu deprem onun üzerinde olmuş küçük bir deprem. Depremin noktası, biraz problemli. 'Acaba bir sonraki deprem gelir mi?' Depremin artçılarını izleyeceğiz, araştıracağız. Bunları takip edeceğiz." dedi.