TIMELINE

19 Mart 2024
Esra Erol'da stüdyo karıştı
ATV'de her gün yayınlanan ve reytingleri altüst eden programlardan Esra Erol'da bugün yine izleyenlerden tam not aldı. Hüseyin Polat bir yıl önce evlendiği karısı Emine Polat'ın evi terk ettiğini, karısıyla barışmak için programa geldiğini açıkladı. Emine Hanım bugün canlı yayına gelerek eşiyle yüzleşti. Emine Hanım kocasını hiç sevemediğini, boşanmak istediğini açıkladı. Emine Hanım "Kocamın gurur tedavisine ihtiyacı var" dedi. 'Sarı Papatyam' dediği eşi bugün canlı yayına çıktı. Ancak eşler yüzleşince stüdyoda gerilim yükseldi. Eşler birbirinin üzerine yürüyünce devreye Esra Erol girdi. İşte bugüne damga vuran o anlar...
19 Mart 2024
Turgut Altınok dev projelerini anlattı
31 Mart yerel seçimlerine adım adım ilerlerken, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, katıldığı canlı yayında kadim başkent için yapacağı dev projelerini anlattı. Altınok, emeklilere verdiği müjdede 5 bin TL destek sağlanacağını vurguladı. Öte yandan Altınok, 31 Mart seçimlerinin ardından Ankara'da suyun yüzde 50 ucuzlayacağını dile getirdi.
19 Mart 2024
3 haftada 8 kilo verdiren Eser Yenenler diyeti!
Oyuncu Eser Yenenler, 2019 yılında Berfu Yenenler ile evlenip oğlu Kuzey'i kucağına almasının ardından kilo vermeye karar verdi. Ünlü komedyenin 2020 yılında yayınladığı bir videoda, "Ailenizin şişmanı zayıflıyor" başlığıyla 90 gün sürecek bir diyet ve spor programına başladığını duyurmuştu. İşte Eser Yenenler'in zayıflama macerası...
19 Mart 2024
Sahurda 1 parça yiyenin ağzı kokmuyor!
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte değişen beslenme alışkanlıkları ve uzun süreli açlık, ağız kokusu gibi sorunları da beraberinde getirebiliyor. Bu dönemde ağız ve diş sağlığına özen göstermek, sağlık açısından büyük önem taşıyor. İşte Ramazan ayında ağız kokusunu engelleyecek o besin...
18 Mart 2024
Ekrem kaçış arıyor
CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakın isimlerin "paradan kule" görüntüleri siyaset gündemini meşgul etmeye devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanlığının alımına tanık olan Eski CHP Avukatı Mustafa Kemal Çiçek görüntüleri ve şüphelilerin ifadelerini yorumladı. Çiçek, "Bütün oklar Ekrem İmamoğlu üzerinde yöneldiği için İmamoğlu da bir kaçış noktası arıyor. Kendince bir gerekçe yaratmaya çalışıyor. " dedi.
18 Mart 2024
İHH
"İHH, Zekat Hesaplama Modülü yayında" haberi için lütfen tıklayın...
18 Mart 2024
Evinizde 1 avuç bile nohut varsa bunu yapın!
Nohut, baklagiller ailesinin önemli bir üyesi olarak, sağlığımıza pek çok açıdan fayda sağlayan değerli bir besindir. Ancak, son araştırmalar nohutun sadece kendisi değil, aynı zamanda nohut suyunun da önemli sağlık faydalarına sahip olduğunu gösteriyor.
18 Mart 2024
BİM'de 19-22 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi!
u hafta BİM Aktüel Kataloğu'nda göz alıcı fırsatlarla dolu ürünler yer alıyor. Kahvaltılıklardan teknolojik ürünlere, valizlerden televizyonlara kadar geniş bir yelpazede seçenekler sunuluyor. Özellikle teknoloji tutkunlarını sevindirecek indirimlerin olduğu bu katalogda, akıllı telefonlardan tablet bilgisayarlara, kulaklıklardan powerbank'lere kadar birçok ürün yer alıyor.
18 Mart 2024
Boğaziçi Üniversitesi'nde iftar!
Boğaziçi Üniversitesi, bu yıl da geleneksel Ramazan İftarı etkinliğini gerçekleştirdi. İslam Araştırmaları Kulübü (BİSAK) tarafından düzenlenen iftar programı, üniversitenin Güney Kampüsü'nde yapıldı. Program, üniversite camiasının geniş katılımıyla renklendi.
18 Mart 2024
Tarihi MGK'yı ilk kez açıkladı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, katıldığı bir televizyon programında Süleymaniye'deki KYB liderliğinin PKK'yla işbirliği nedeniyle Türkiye'ye ulusal güvenlik tehdidi teşkil ettiğini, halkının ise Türkiye'nin dostu olduğunu söyledi. Kuzey Irak'ta düzenlenecek terör operasyonlarıyla ilgili konuşan Fidan, "Türkiye bölgesinde istikrarı hakim kılmak için elindeki tüm dış politika araçlarını koordineli şekilde kullanmada kararlı." dedi. FETÖ ile mücadelede 7 Şubat MİT kumpası öncesi 28 Aralık 2011 tarihindeki MGK'ya dikkat çeken Fidan, "Biz MGK'dayken Başbakanın kendi konutuna ve resmi konutuna tim gönderdik ve dinleme cihazları bulduk. FETÖ'cülerin koyduğu dinleme cihazlarıydı bunlar. 2016 çıkardık attık FETÖ'yü. Biz o zaman da endişe etmedik şimdi de endişe etmiyoruz. Türkiye'nin düşmanlarıyla mücadeleyi Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde canla başla devam ettiririz." dedi.