TIMELINE

22 Mart 2024
Murat Kurum, Ekrem'e sert vurdu
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. CHP'deki para sayma skandalına ilişkin değerlendirmede bulunan Kurum, "Televizyonlara çıkamıyorlar farkında mısınız? Niye çıkamadıklarını biliyor musunuz? Bu soruyu (para sayma görüntüsü) sormamak kaydıyla televizyona çıkmak istiyorlar. Niye saklıyorsun, ne varsa açıklayın milletimize şeffaf bir şekilde. İnsanımız da aydınlansın" ifadelerini kullandı.
22 Mart 2024
Ekrem 'DEM'li bir tatile çıkıyorsun
Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, CHP'li Ekrem İmamoğlu'na gönderme yaptığı yeni reklam filmini sosyal medyada büyük beğeni topladı. Reklam filmde, Ekrem İmamoğlu’na bir görevlinin çay getirdiği ve “Buyurun Başkanım, DEM’li çayınız” dediği an dikkat çekti. Öte yandan MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından hazırlanan animasyon filimde ise Ekrem İmamoğlu'nun vaatler fena ti'ye alındı.
22 Mart 2024
Bahar Öztan'ın eski eşi bakın kim çıktı!
Kemal Sunal ile kamera karşısına geçtiği Doktor Civanım, Orta Direk Şaban filmi ile hafızalara kazınan Bahar Öztan uzun süredir kanser ile mücadele ediyordu. Daha önce kanseri 3 kez yenmiş ve geçtiğimiz aylarda yeniden kanser tedavisi görmeye başlayan Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzeli' olarak anılan Bahar Öztan'dan bugün acı haber geldi. Kemal Sunal'ın Sümbül'ü 61 yaşında hayatını kaybetti. Acı haber sonrası sevenleri Bahar Öztan'ın hayatını araştırmaya başladı. 1 çocuk annesi Bahar Öztan'ın eski eşi bakın kim çıktı...
22 Mart 2024
Fatih Mehmet Kocaispir'in projeleri neler?
Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. AK Parti Adana Adayı Fatih Mehmet Kocaispir'in projeleri neler? Banu El ve konukları sordu, Kocaispir A Haber canlı yayınında yanıtladı.
22 Mart 2024
Balya balya skandal!
CHP'nin para sayma skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın danışmanı ve Maltepe Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Melih Morsünbül, ofiste saydığı paraları avukat Gökhan Taşkapan'a verdiği görüldü. Melih Morsünbül, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı olduğu dönemde rüşvet soruşturmasında tutuklanmıştı. Melih Morsünbül hakkında "rüşvet" ve "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" suçlarından 6'şar yıldan 16'şar yıla kadar hapis cezası istenmişti.
21 Mart 2024
Bahar Öztan kimdir, hastalığı neydi, neden vefat etti?
Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir kanserle mücadele ediyordu. Üç kez kanseri yenen ve son olarak geçtiğimiz aylarda tedavi sürecine yeniden başlayan Öztan, bugün hayatını kaybetti. Yeşilçam camiasının "Gamzeli Güzeli" olarak tanıdığı Bahar Öztan'ın ölümü sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Peki, Bahar Öztan kimdir? İşte detaylar...
21 Mart 2024
AB'den Bosna Hersek kararı
Son dakika haberleri.. Avrupa Birliği, Bosna Hersek'le üyelik müzakerelerine başlama kararı aldı. Bosna Hersek, üyelik başvurusunu 15 Şubat 2016'da yapmış, aday ülke statüsünü 15 Aralık 2022'de almıştı.
21 Mart 2024
Bir şamar da fondaştan!
Bugün düzenlenen Sinop mitinginde CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay tarafından "benim çırağım" diyerek kürsüye çağrılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, fondaş Sözcü Yazarı Deniz Zeyrek'le canlı yayında birbirine girdi. CHP fondaşı Sözcü TV'de Özel'i adeta yerden yere vuran Zeyrek, "O zaman gelin ben CHP Genel Başkanı olayım siz vatandaş olun" dedi. "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?" sorusunu da cevaplayan Özel, "50+1'i benle alıyor olsak benle alalım. Eğer partinin Genel Başkanı 50+1'i almıyorsa 50+1 alacak adayı bulacak." diyerek koltukta emanetçi olduğunu itiraf etti.
21 Mart 2024
Gazze için ateşkes tasarısı
Son dakika haberleri... ABD yarın rehine anlaşmasının bı̇r parçası olarak Gazze’de acı̇l ateşkes çağrısı yapan karar tasarısını BM Güvenlik Konseyi̇'nde oylamaya sunacak.
21 Mart 2024
21 Mart ekinoksunun burçlara etkileri!
Bugün, 21 Mart'ta güneşin ekvatoru geçerek ekinoks dönemine girdiği ve günün geceden daha uzun olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Bu astrolojik olay, Aslan, Oğlak ve Yay burçlarını etkileyebilir ve +3 gün boyunca dikkat edilmesi gereken noktaları beraberinde getirebilir. İşte 21 Mart ekinoksunun burçlara etkileri...