TIMELINE

30 Mart 2024
Elazığ gece yarısı sallandı
Son dakika haberleri... Elazığ'ın merkezinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, saat 03.25'te yaşanan depremin 13,83 kilometre derinlikte gerçekleştiğini duyurdu.
30 Mart 2024
Alman'dan skandal müdahale
Soykırımcı İsrail'e destek veren Almanya'dan tepki çeken görüntüler ortaya çıktı. Almanya'nın başkenti Berlin'de polis, ana tren garı içerisinde eylem yapan Filistin destekçisi gruba sert müdahalede bulundu. Söz konusu görüntülerde Filistin destekçilerinin yerlerde sürüklendiği görüldü.
30 Mart 2024
Seçim yayın yasakları başladı
31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, oy verme gününden önceki son 24 saatte (bu gece yarısından itibaren) herhangi bir partinin ya da adayın siyasi reklamı yayınlanamayacak.
30 Mart 2024
CHP'den anket manipülasyonu
CHP seçime saatler kala ısmarlama anketlerle manipülasyona soyundu. Saraçhane'den fonlanan anketçiler siyaseten sıkışan Ekrem İmamoğlu'na alan açmak için harekete geçti. Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, piyasada yalan yanlış anketler olduğuna dikkat çekti. Kurum, "İstanbul'da kaybedeceklerini bildikleri için algıyı yönetiyorlar. Onlar hangi manipülasyonu yaparsa yapsın biz kazanacağız" dedi. Hakan Bayrakçı'nın hazırladığı son anket sorulan Kurum, "Onlar arka plan çalışmaları. O anketçi firmaları da manipülasyon yapanları da 31 Mart akşamı milletimiz görecek. Algıyla olmuyor bu işler. Siz arka plan çalışmalarıyla bu işleri yapamazsınız. Bizim milletimiz ferasetlidir" dedi.
30 Mart 2024
50.bölüm fragmanı yayınlandı
Başrollerini İlayda Alişan,Hande Soral, Emin Gürsoy'un paylaştığı sevilen dizi Ateş Kuşları 49. bölümüyle seyircisiyle buluştu. Sevilen dizi 'Ateş Kuşları', atv ekranındaki 49. Bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları'na Gülayşe'nin hamilelik haberi damga vurdu. 50.bölümde neler olacak? İşte Ateş Kuşları'nın yeni ve son bölümden detaylar...
29 Mart 2024
Ali ve Çino’nun kavgası nezarethanede bitti
Sevilen dizi ‘Ateş Kuşları’, atv ekranındaki 49. Bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nda Ali ve Çino’nun kavgası çok konuşuldu.
29 Mart 2024
Binance
"Binance" haberi için lütfen tıklayın...
29 Mart 2024
Cristiano Ronaldo'nun yeni otomobili ağızları açık bırakacak!
Al-Nassr'ın dünya çapında tanınan yıldızı Cristiano Ronaldo, sadece futbol yetenekleriyle değil, aynı zamanda muhteşem araba koleksiyonuyla da adından söz ettiriyor. Ronaldo'nun Barcelona sokaklarında gezdiği yeni otomobili ise görenleri hayran bırakıyor. İşte Ronaldo'nun yeni gözbebeği...
29 Mart 2024
Emekliye Bayram Destek Çeki
"Emekliye Bayram Destek Çeki" haberi için lütfen tıklayın...
29 Mart 2024
Yaza kadar şıpır şıpır eritecek yöntem
Yaz mevsimi yaklaşırken, kilo vermek isteyenler için en etkili ve sağlıklı diyetler belli oldu. US News & World Report'un uzmanları tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, dünyanın en iyi üç diyeti belirlendi. Bu diyetler sadece kilo vermeyi değil, aynı zamanda beyin sağlığını da güçlendiriyor.