TIMELINE

10 Mart 2024
Zafer Partililer birbirlerine girdi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın katılımıyla gerçekleştirilen Kocaeli aday tanıtım küfürler, yumruklar ve tekmeler havada uçtu. Kavgayı bağırarak yatıştıran Ümit Özdağ, “Bir daha partimde böyle bir şey istemiyorum. Terbiyesiz adamlar, Afganlar mı geldi buraya? Suriyeliler mi girdi içeri?” dedi.
10 Mart 2024
Dani Alves hakkında flaş iddia!
Barcelona ve Brezilya'nın efsane futbolcusu Dani Alves hakkında intihar etti iddiası ortaya atıldı. Peki, İntihar mi etti? Öldü mü? Sağlık durumu nasıl? hapiste miydi, suçu neydi? İşte detaylar...
10 Mart 2024
Bakanlıktan İsrail'e kınama!
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İsrail, Uluslararası Adalet Divanı önünde soykırım suçlamasıyla yargılanan bir devlettir ve Gazze’deki Filistin halkına karşı işlenen tüm suçların sorumlusu İsrail Hükümetidir." ifadeleri kullanıldı..
09 Mart 2024
CHP'de DEM'e dokunan yanar!
CHP'de patlak veren 'DEM Parti' krizi katlanarak büyümeye devam ediyor. Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri partiyi karıştırdı. Köksal'ın bu çıkışı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 1 Nisan hamlesi olarak değerlendirilirken, Diyarbakır’dan Genel Merkez’e ültimatom geldi. CHP Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Atik, Burcu Köksal’a ‘seviyesiz kadın’ deyip yerden yere vurdu. Atik, Genel Merkez’e çağrıda bulunarak, Burcu Köksal’ın partiden ihraç edilmesini isteyerek, "Bu seviyesiz kadının bizim partimizden özür dilemesi lazım, Kürt halkında özür dilemesi lazım, DEM Parti’den özür dilemesi lazım. Çünkü bizim partimiz demokrasinin, özgürlüklerin, insan hakların olduğu partidir. Böyle bir insana kucak açmak bu partide barındırtmak partimizi yaralar, halkımız yaralar. Halkın içine çıkamıyoruz. Herkes bizden hesap soruyor" ifadelerini kullandı.
09 Mart 2024
Hayırseven Başkan Reklam Kibiroğlu
2019 yerel seçimleri öncesinde vatandaşa ulaşım sorununu çözeceğine dair vaatlerde bulunan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldikten sonra beceriksiz bir yönetim sergiledi. Özellikle metrobüsler ve İETT otobüsleri vatandaşın korkulu rüyası haline geldi. Ekrem İmamoğlu'nun İstanbulluya yalan vaatleri animasyon filmine konu oldu.
09 Mart 2024
Trabzonspor maçı sonrası istifa
Trendyol Süper Lig takımlarından VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Şota Arveladze, görevini bıraktığını söyledi. Ligin 29. haftasında deplasmanda 5-1 kaybettikleri Trabzonspor müsabakasının ardından açıklamada bulundu.
09 Mart 2024
Pendik'e 600 yataklı sağlık üssü
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pendik'e 600 yataklı yeni hastane yapılacağını açıkladı. Bakan Koca, “400 yataklı olarak yatırıma giren hastane yoğun bakımlarıyla birlikte 600 yataklı olarak hizmet verecek. Bu 600 yataklı hastanenin devamında bütün birimlerini projelendirerek Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet verilmesinden yanayım” dedi.
09 Mart 2024
Bakan Koca'dan LÖSANTE açıklaması
Geçtiğmiz günlerde fonda medya 'LÖSANTE Hastanesi' provokasyonuna soyundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pendik’te esnaf ve vatandaşı ziyaret ettiği sırada kendisine yöneltilen, “LÖSANTE’ye neden tam ruhsat vermiyorsunuz?” sorusuna cevap verdi. Bakan Koca, “Lösemi hastaları için lösemi hastalarına özel hastaneyi kullanmak üzere, ne kadar yatak istiyorlarsa, ne kadar lösemi hastalarına özel hematolog ve benzeri istiyorlarsa sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız. Ama lösemi hastalarının yanında, kadın doğum doktoru, yatağı, ortopedi ve benzeri branşları lösemi hastalarını istismar ederek istememeliler” ifadelerini kullandı.
09 Mart 2024
Ali İhsan Yavuz A Haber'de
Son dakika haberleri... AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz A Haber'de ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu. Yavuz, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde seçmenlerin nasıl oy kullanacağı hakkında önemli bilgilendirmelerde bulundu. Peki 31 Mart'ta 61 milyon aşkın seçmeni nasıl bir pusula bekliyor? Nelere dikkat edilmeli? Hangi durumda oy geçersiz sayılır? İşte detaylar...
09 Mart 2024
Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Son dakika haberleri... Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında hayatını kaybetti.Ustan oyuncunun acı haberi sonrası kızı Sibel Aybar açıklamada bulunarak, "Ölüm nedeni yaşlılığa bağlı. Cenazemiz Pazartesi günü öğlen namazında Levent'ten kaldırılacak. Babamın isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy'e defnedilecek" dedi.