TIMELINE

14 Mart 2024
İkinci eşi öyle biri çıktı ki...
Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Para Aşk gibi dizilerde hafızalara kazınan 79 yaşındaki başarılı oyuncu Nebahat Çehre, 1988 yılından beri yalnız olduğunu ve hiç aşık olmadığını belirtmişti. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan güzel oyuncu 2 kez evlilik yaptı. İlk evliliğinde aradığı aşkı bulamayan Çehre'nin ikinci evliliğide sadece 3 sene sürdü. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Selçuk Yöntem gibi isimlerle bir döneme damga vuran Nebahat Çehre'nin ikinci eşi öyle biri çıktı ki duyanlar inanamadı...
14 Mart 2024
Osman Bey ve İmren Tegin’in anlaşması
‘Kuruluş Osman’ın nefesleri kesen 152. Bölümünde Osman Bey ve İmren Tegin, Atranos Kalesi’nde bir anlaşma yaptı. Osman Bey, Moğollar’ın parasını ve Uç Pazar’ı İmren Tegin’e teslim ederek İmren’i anlaşmaya ikna etti. Bu pazarlığın sonunda Osman Bey, Atranos kuşatmasını kaldırdığını bildirdi.
14 Mart 2024
Osman Bey’in Ramazan konuşması
‘Kuruluş Osman’ın nefesleri kesen 152. Bölümünde Osman Bey, tüm ailesiyle beraber Yenişehir Sarayı’nda sahur yaptı. Malhun Hatun ve Bala Hatun ise ahalinin de tüm ihtiyaçlarının giderildiğini söyledikten sonra Osman Bey, “Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” diyerek Ramazan ayının önemini vurguladı.
14 Mart 2024
Beşiktaş Emlakjet yarı finalede
Beşiktaş Emlakjet, BKT Avrupa Kupası çeyrek finalinde İsrail temsilcisi Hapoel Shlomo Tel Aviv'i parkeye gömdü. Karşılaşmayı 94-89 yenerek yarı finale çıktı. Öte yandan Beşiktaş Emlakjet, yarı finalde Fransa temsilcisi Mincidelice JL Bourg ile eşleşti.
14 Mart 2024
Fiyat belirlemede yeni dönem
Ekmek ve simit fiyatı ilgili belediye, Ticaret İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ticaret ve sanayi odası veya ticaret odası ile ilgili odanın temsilcilerinden oluşan komisyon tarafından değerlendirilecek.
14 Mart 2024
Esra Erol canlı yayınında evlilik teklifi!
ATV'nin beğeniyle izlenen programlarından Esra Erol'da bu hafta da ilgiyle izlendi. Reyting rekortmeni program Esra Erol'da, bugün yaşananlar yine Türkiye'nin gündemine oturdu. Sabriye Hanım, 32 yaşındaki kızı Nermin Günaydın Çakır'ın 38 yaş büyük Nejat Çakır ile evlendiğini, Nejat'ın eski sevgilisi olduğunu, Nejat ile aşk yaşadığı dönemde kızının 9 yaşında olduğunu anlattı. Sabriye Hanım kızının "Anne eski sevgilinle evlendim" deyip evden kaçtığını, 10 yıldır kızını görmediğini belirtti. Ancak Sabriye Hanımla ilgili olaylar bununla da sınırlı değildi. Programa birlikte katıldığı ve kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Murat'ın evli olduğu programda ortaya çıktı. Murat bugün eşinden boşandı ve canlı yayında Sabriye Hanım'a evlenme teklifi etti.
14 Mart 2024
Akbelen kararı Resmi Gazete'de
Son dakika haberleri... Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanı'nın çevresindeki linyit madeni sahası için kamulaştırma kararı Başkan Erdoğan'ın kararıyla iptal edildi.
13 Mart 2024
Menemen'e tarihi yatırım!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2019’daki vaatleri arasında çok sayıda battıçıktı yapma sözü vermesine rağmen bir tane bile battı çıktı yapmadı. Bunun aksine AK Partili Menemen Belediyesi 120 gün önce başladığı battıçıktıyı bugün hizmete açtı.
13 Mart 2024
Aliyev, Binali Yıldırım'ı kabul etti
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Kabulde, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ilişkilere yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
13 Mart 2024
Türk Telekom
"Türk Telekom" haberi için lütfen tıklayın...