TIMELINE

02 Mart 2024
Emekliye 3 bin TL ikramiye!
Son dakika haberleri... Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin liraya, yıllık 6 bin liraya yükselten düzenleme TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Peki ilk ödeme ne zaman yapılacak? Kimler, nasıl yararlanacak? İşte detaylar...
02 Mart 2024
Atama kararları Resmi Gazete'de
Son dakika haberleri... Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.
01 Mart 2024
CHP'de Kandil’e selam çakan çakana!
Son dakika haberleri... CHP medyasının pasif olarak ilan etmesiyle gündeme gelen CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi adayı Cemil Tugay, CHP'de kabul görmenin Kandil'e selam çakmaktan geçtiğini anlamış olacak ki katıldığı bir canlı yayında PKK partisi DEM'in hoşuna gidecek açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir televizyon programında DEM ile yapılan kirli ittifakı savunan Tugay, "Kimse karışamaz" dedi.
01 Mart 2024
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika kararını duyurdu!
Milli Eğitim Bakanlığı, beklenen son dakika kararını açıkladı. Yapılan duyuru ile birlikte atama talebinde bulunan kişileri ilgilendiren önemli bir değişiklik gerçekleşti. Bakanlık, atama prosedürlerini düzenleyen yönetmeliği 00.01 itibariyle güncelledi.
01 Mart 2024
"Erdoğan Avrupa kıtasını kurtardı"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ı kabul etti. Erdoğan'ın, Antalya Diplomasi Forumu'ndaki ikili temasları kapsamında gerçekleşen kabulde, Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Türkiye ile Macaristan arasındaki ilişkilerin çok uzun tarihi kökleri olduğunu ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Macaristan'da sevildiğini ve imajının çok yüksek olduğunu belirtti. Orban, "Bizler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seviyoruz. Bir başka olgu ise Türkiye ile Macaristan arasında bir barış dili konuşuluyor." dedi.
01 Mart 2024
Türk Telekom
"Türk Telekom" haberi için lütfen tıklayın...
01 Mart 2024
İİT Gazze için toplanıyor
Son dakika haberleri... İslam İşbirliği Teşkilatı, 7 Ekim'den bu yana katil İsrail'in zulmüne uğrayan Gazze için 5 Mart'ta toplanacak. Dışişleri Bakanları Konseyi'nin 5 Mart'taki toplantısından önce, İİT Genel Merkezi'nde gündem ve karar taslağı konusunda "üst düzey çalışanların çalışma yapacağı" bilgisine yer verildi.
01 Mart 2024
Saatlerce geçmeyen hıçkırık için çözüm bulundu!
Birçoğumuzun zaman zaman karşılaştığı ancak bazen de can sıkıcı bir hal alan hıçkırık sorununa karşı etkili çözümler bulunuyor. Hıçkırığın genellikle geçici bir durum olduğunu unutmamız önemli, ancak sürekli veya uzun süre devam eden hıçkırık durumları, sağlık profesyonellerine başvurmayı gerektirebilir.
01 Mart 2024
THY "Turkish Airlines Red"i tanıttı
Son dakika haberleri... Türk Hava Yolları, renk otoritesi Pantone Renk Enstitüsü ile işbirliğinde oluşturulan "Turkish Airlines Red"i tanıttı.
01 Mart 2024
Kolon kanseri vakaları virüs gibi artıyor!
Türkiye'de ve dünya genelinde kolon ve rektum kanseri vakalarında artış devam ediyor. Türkiye'de sadece kolorektal kanser nedeniyle 11 bin 698 kişinin hayatını kaybettiğini açıklandı. Bu rakamın, trafik kazalarında kaybedilen insan sayısının iki katından fazla olduğuna dikkat çekiliyor. İşte kolon kanserinin giderek artmasının nedenleri...