TIMELINE

01 Nisan 2024
"Milletimizin yanında olacağız"
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum, Kurum, "Milletimiz bizi nerede görmek istiyorsa yine orada olacağız ve İstanbullu hemşehrilerimiz için gece gündüz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Elbette bizler de milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız." dedi.
31 Mart 2024
81 il seçim sonuçları
Türkiye bugün 81 ilde yerel seçimler için sandığa gitti. 61 milyon seçmen il ve ilçe belediye başkanlarıyla muhtarlar için oy kullandı. 81 ilde hangi partinin belediye başkan adayının kazandığı büyük merak konusu oldu. İşte il il seçim sonuçları ve oy oranları...
31 Mart 2024
Etimesgut Belediye Başkanı Kim Oldu?
Etimesgut seçim sonuçları! 31 Mart'ta milyonlarca seçmen yerel seçimler için sandık başına gitti. 81 il ve 922 ilçede gerçekleştirilecek seçimlerde hangi partinin ne kadar olacağı büyük bir merak konusu oldu. Milyonlarca seçmen bu kapsamda "Ankara Etimesgut seçim sonuçları" hakkında bilgi almak istiyor. İşte 31 Mart 2024 Etimesgut yerel seçim sonucu ve oy oranları...
31 Mart 2024
Tokat'ta bir ilk
Efsane vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ta bir ilke imza attı. Sandıkların yüzde 80'nden fazlasının açıldığı Tokat'ta, Yazıcıoğlu, oyların yüzde 50'sinden fazlasını alarak birinci aday olarak sandıktan çıktı. 1920 yılında il olan Tokat'ta ilk kez bir MHP'li aday kazanmış oldu.
31 Mart 2024
CHP'ye ilk tebrik terör devletinden
Türkiye’de yerel seçim sonuçlarının sayımı devam ederken başkent Ankara ve İstanbul’da oy oranları ile önde olan CHP’li Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na ilk tebrik terör devleti İsrail’den geldi. İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katz, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı topa tutarken Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı tebrik etti. Katz'ın ardından Türkiye düşmanlığı ile bilinen Hollandalı siyasetçi Geert Wilders da Başkan Erdoğan'ı hedef aldı.
31 Mart 2024
İzinsiz gösteriye izin yok!
Son dakika haberi! Şırnak'ta oy kullanma işlemleri sırasında şaibe olduğu iddiasıyla izinsiz eylem yapmak isteyen DEM Partili gruba, polis müdahale etti. Olaylarda DEM Parti İl Başkanı Abdullah Güngen'in de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı.
31 Mart 2024
CHP'nin balkonu çöktü
Son dakika haberleri... Denizli'nin Tavas ilçesinde CHP ilçe başkanlığı binasında seçim kutlaması sırasında balkon çöktü. Çökme sonrası 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.
31 Mart 2024
Meğer Barış Manço gerçek ismi değilmiş!
Arkadaşım Eşşek, Alla Beni Pulla Beni, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Kara Sevda, Gülpembe ve daha niceleri... 2 Ocak 1943 doğumlu olan duayen sanatçı Barış Manço, şarkılarının yanında, filmleri ve 7'den 77'ye televizyon programıyla 'Barış abi' olarak herkesin sevgisini kazanmıştı. Günümüzde merhum sanatçı Barış Manço'nun hayatı araştırılmaya devam ederken hayranları büyük bir şok ile karşılaştı. Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço babasının isminin hikayesini anlattı... İşte başta Barış Manço olmak üzere sahneden podyuma, televizyondan sinemaya, işte ünlülerin gerçek adları...
31 Mart 2024
Yaban Çiçekleri
"Yaban Çiçekleri" haberi için lütfen tıklayın...
31 Mart 2024
İnsani Yardım Vakfı
"İnsani Yardım Vakfı" haberi için lütfen tıklayın...